Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” από την “Άνωση”
Παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” από την “Άνωση”

Παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” από την “Άνωση”

Ξεκινούν σήμερα οι “Χωρίς Μεσάζοντες” για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, ίδινο Τυρί, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο και Ρύζι.

Οι θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

  • Φέτα και Τυρί ίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσης, τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό).

Η διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT.

Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι , Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.

  • Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης (περσινής σοδειάς) από τη Λογγά ς (περιοχή Κορώνης) στην τιμή των 19 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3,80 ευρώ/λίτρο). Το είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, με πιστο εφαρμογής του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.
  • Ρύζι Σερρών φετινής σοδειάς από τον Α.Σ. – Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών:
    Ρύζι Kαρολίνα σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4,5 ευρώ/5κιλο (0,90 ευρώ/κιλό)
    Ρύζι Κίτρινο σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4 ευρώ/5κιλo (0,80 ευρώ/κιλό)
    Ρύζι Καστανό σε συσκευασία 2 κιλών και τιμή 1,5 ευρώ/2κιλο (0,75 ευρώ/κιλό)

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 10/Νοεμβρίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 09/Νοεμβρίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση