Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»
Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού παρέδωσε ο Σ. Σ. Κ.   «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» στο , με σκοπό την ενίσχυση του έργου των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της περιοχής, σε περίοδο αυξημένων αναγκών, όπως αυτή της μεγάλης τουριστικής κίνησης.

Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του «Ε», παρέδωσε στη  Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – τέσσερα    μεγάλα χαρτοκιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των απόρων γερόντων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα αυτό.

Το  (ΚΕ.Δ..Β.) της Μητροπόλεως Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» – είναι μια πηγή από την οποία αντλούν πολλά αναγκαία υλικά, όχι μόνο άπορες οικογένειες και εγκαταλελειμμένα πρόσωπα, αλλά και πολλές κοινωνικές υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα της  ευρύτερης περιοχής ( , τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Ζαγοράς, Σκοπέλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Κισσού, ο Ξενώνας «ΦΙΛΥΡΑ», τα Ιδρύματα του : Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, , Κιβωτός του Κόσμου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων κ.ά. οι Φυλακές (Κασσαβετείας και Βόλου), τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κ.άλ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση