Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»
Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού παρέδωσε ο Σ. Σ. Κ.  Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της περιοχής, σε περίοδο αυξημένων αναγκών, όπως αυτή της μεγάλης τουριστικής κίνησης.

Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του «Ε», παρέδωσε στη  Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Γηροκομείο Βόλου, τέσσερα    μεγάλα χαρτοκιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των απόρων γερόντων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα αυτό.

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Μητροπόλεως Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» – είναι μια πηγή από την οποία αντλούν πολλά αναγκαία υλικά, όχι μόνο άπορες οικογένειες και εγκαταλελειμμένα πρόσωπα, αλλά και πολλές κοινωνικές υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα της  ευρύτερης περιοχής (Νοσοκομείο Βόλου, τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Ζαγοράς, Σκοπέλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Κισσού, ο Ξενώνας «ΦΙΛΥΡΑ», τα Ιδρύματα του Βόλου: Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, Άσπρες Πεταλούδες, Κιβωτός του Κόσμου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων κ.ά. οι Φυλακές (Κασσαβετείας και Βόλου), τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας Μαγνησίας κ.άλ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως στον Βόλο - https://t.co/k48UO6enOJ -

  • Κοινή επιστολή στο ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ  των γεωπόνων παραρτήματος Κ. Ελλάδος - https://t.co/sgJOLxJD2j -

  • Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια - https://t.co/ugK6rtxNL1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση