Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου»
Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου»

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/3) μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή από τον Σ. Σ. Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και τον Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ι. Μ. Δημητριάδος “ΔΙΑΚΟΝΙΑ”, για την ενίσχυση των δεκάδων απόρων κρατουμένων γυναικών του Καταστήματος Κράτησης Γυναικείων Φυλακών Θήβας.

Ένα της Τοπικής Εκκλησίας γεμάτο με αναγκαία είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσίας της φυλακής από τους δυο εκπροσώπους του “Ε” και της «Δ» που ταξίδευσαν μέχρι τον Ελαιώνα Θηβών, μεταφέροντας την αγάπη δεκάδων συμπολιτών μας.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε ΕΚΤΑΚΤΩΣ και μετά από πρωτοβουλία του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» που γνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες των κρατουμένων. Η Τοπική μας Εκκλησία, διά του «Ε» και της «Δ», πραγματοποιεί συχνές σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και ενισχύει τις προσπάθειες των κοινωνικών υπηρεσιών των χώρων κράτησης, των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, των Φιλοπτώχων Ι. Μητροπόλεων (εντός και εκτός της Πατρίδος μας) και της εξωτερικής ιεραποστολής της Εκκλησίας της Ελλάδος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση