Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Μέσα στον Ιούλιο μέσω ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης
Μέσα στον Ιούλιο μέσω ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης

Μέσα στον Ιούλιο μέσω ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης

ΑΠΕ-

Μέσ στον Ιούλιο θ διανεμηθεί μέσω των ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου,κατά την που είχε με τον πρόεδρο της Ε,Βασίλη Κορκίδη και εκπροσώπους της Εθνικής Τράπεζας.

Η κ. Φωτίου ζήτησε τη συμβολή των συμμετεχόντων με στόχο την αποδοχή της Κάρτας Αλληλεγγύης από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων εμπορίας τροφίμων και αφετέρου την παροχή από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις επιπλέον προσφορών προς τους δικαιούχους.

Οι εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας ανακοίνωσαν ότι για την εξυπηρέτηση των σκοπών ενημέρωσης επιχειρήσεων και δικαιούχων, θα προβληθεί εντός των ερχόμενων ημερών τηλεοπτική καμπάνια ενημέρωσης.

Ταυτόχρονα, ενημέρωσαν το υπουργείο, ότι η Τράπεζα είναι έτοιμη να διευκολύνει την απόκτηση τερματικής συσκευής αποδοχής καρτών από επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα δεν διαθέτουν. Με την απόκτηση του οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να αποδέχονται πέραν των άλλων καρτών πληρωμών και την Κάρτα Αλληλεγγύης που ανήκει στο διεθνές σχήμα Master Card.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ε, Βασίλης Κορκίδης δήλωσε ότι η ΕΣ θα ξεκινήσει άμεσα καμπάνια ενημέρωσης, διαμέσου των Ομοσπονδιών και των Εμπορικών Συλλόγων που εκπροσωπεί, όλων των επιχειρήσεων εμπορίας τροφίμων της χώρας δίνοντάς προτεραιότητα στις περιοχές που σύμφωνα με το Πρόγραμμα έχουν πληγεί περισσότερο από την .

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση