Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Μέσα στον Ιούλιο μέσω ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης
Μέσα στον Ιούλιο μέσω ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης

Μέσα στον Ιούλιο μέσω ΚΕΠ η Κάρτα Αλληλεγγύης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέσ στον Ιούλιο θ διανεμηθεί μέσω των η Κάρτα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου,κατά την σύσκεψη που είχε με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ,Βασίλη Κορκίδη και εκπροσώπους της ς Τράπεζας.

Η κ. Φωτίου ζήτησε τη συμβολή των συμμετεχόντων με στόχο την αποδοχή της Κάρτας Αλληλεγγύης από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων εμπορίας τροφίμων και αφετέρου την παροχή από τις συμμετέχουσες επιπλέον προσφορών προς τους δικαιούχους.

Οι εκπρόσωποι της ς Τράπεζας ανακοίνωσαν ότι για την εξυπηρέτηση των σκοπών ς επιχειρήσεων και δικαιούχων, θα προβληθεί εντός των ερχόμενων ημερών τηλεοπτική καμπάνια ς.

Ταυτόχρονα, ενημέρωσαν το υπουργείο, ότι η Τράπεζα είναι έτοιμη να διευκολύνει την απόκτηση τερματικής συσκευής αποδοχής καρτών POS από που μέχρι σήμερα δεν διαθέτουν. Με την απόκτηση του POS οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να αποδέχονται πέραν των άλλων καρτών πληρωμών και την Κάρτα Αλληλεγγύης που ανήκει στο διεθνές σχήμα Master Card.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης δήλωσε ότι η ΕΣΕΕ θα ξεκινήσει άμεσα καμπάνια ενημέρωσης, διαμέσου των Ομοσπονδιών και των Εμπορικών Συλλόγων που εκπροσωπεί, όλων των επιχειρήσεων εμπορίας τροφίμων της χώρας δίνοντάς προτεραιότητα στις περιοχές που σύμφωνα με το Πρόγραμμα έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική .

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση