Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Μέχρι 8 Ιανουαρίου στους αποδέκτες το 95% των ηλεκτρονικών παραγγελιών από τα ΕΛΤΑ Courrier
Μέχρι 8 Ιανουαρίου στους αποδέκτες το 95% των ηλεκτρονικών παραγγελιών από τα ΕΛΤΑ Courrier

Μέχρι 8 Ιανουαρίου στους αποδέκτες το 95% των ηλεκτρονικών παραγγελιών από τα ΕΛΤΑ Courrier

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα έχει φθάσει στους αποδέκτες το 95% των ηλεκτρονικών παραγγελιών,  η των οποίων γίνεται με τα ΕΛΤΑ Courrier, με προτεραιότητα τα συγγράμματα των φοιτητών, καθώς με τη συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζονται τα πανεπιστήμια.

Αυτό επισήμανε, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο Διονύσης Στρούζας, ιδιοκτήτης Franchise ΕΛΤΑ Courrier για το Βόλο και τη .

Ο κ. Στρούζας ανέφερε ότι η αύξηση  της ς προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου στο δεύτερο lock down, λόγω covid19, είναι πολύ μεγάλη, καθώς συνέπεσε χρονικά τόσο με την BlackFriday όσο και με τις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ πρόσθεσε:  «Για να παραδώσουμε έγκαιρα τα πάντα, με προτεραιότητα στα συγγράμματα, κάναμε στάση παραλαβών μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου. Φυσικά δεν σταματάμε να παραλαμβάνουμε αλληλογραφία του δημοσίου ή τη διακίνηση φαρμάκων»

Ο ίδιος είπε  ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι ανταγωνιστικές εταιρείες,  ενώ εκτίμησε ότι και μετά τη λήξη του lock down, ένας μεγάλος αριθμός πολιτών θα συνεχίσει να προμηθεύεται τα προϊόντα που επιθυμεί μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, αρκεί να μείνει ευχαριστημένος από την .

Αναφορικά με που κυκλοφόρησαν στα με προϊόντα προς να είναι στοιβαγμένα και σε κακή κατάσταση στο πεζοδρόμιο, ανέφερε ότι και τα προϊόντα και οι χώροι είναι και ό,τι καταστράφηκε θα αντικατασταθεί και διευκρίνισε: «Όσες αποθήκες να νοικιάσαμε, όσα και να αγοράσαμε ή νοικιάσαμε, όσες προσλήψεις κάναμε, δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουμε την αυξημένη ανάγκη διακίνησης προϊόντων αυτή την περίοδο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση