Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ
Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ

Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ

Την Δευτέρα 19.04., πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ,  Ευθυμίου Ζιγγιρίδη και του διευθυντή της Α.Δ. ς, αστυνομικό διευθυντή Μιλτιάδη Αλεξάκη.

Κατά τη , συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας κοινωνικής κατάστασης και καθημερινότητας, καθώς και το μείζον θέμα των εξαρτήσεων.

Ο πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», ενημέρωσε, αναλυτικά, τον αστυνομικό διευθυντή,  σχετικά με τον σκοπό του Κέντρου, που είναι η πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης τόσο από ουσίες (, αλκοόλ, ), όσο και από συμπεριφορές (τζόγος, διαδίκτυο), καθώς και άλλα ψυχοκοινωνικά προτα.

Συμφώνησαν πως οι συνδυασμένες προσπάθειες και παρεμβάσεις κρατικών φορέων και δομών, αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αναφορικά με την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των εξαρτημένων ατόμων.

Η δράσεων ς μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λειτουργεί προς τον σκοπό αυτό και φανερώνει ότι, η πρόληψη σε μια καλά οργανωμένη κοινωνία, είναι υπόθεση όλων, για την ευαισθητοποίηση και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση