Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ
Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ

Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ

Την Δευτέρα 19.04.2021, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ,  Ευθυμίου Ζιγγιρίδη και του διευθυντή της Α.Δ. Μαγνησίας, αστυνομικό διευθυντή Μιλτιάδη Αλεξάκη.

Κατά τη , συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας κοινωνικής κατάστασης και καθημερινότητας, καθώς και το μείζον θέμα των εξαρτήσεων.

Ο πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», ενημέρωσε, αναλυτικά, τον αστυνομικό διευθυντή,  σχετικά με τον σκοπό του Κέντρου, που είναι η πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης τόσο από ουσίες (καπνός, , ναρκωτικά), όσο και από συμπεριφορές (, διαδίκτυο), καθώς και άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Συμφώνησαν πως οι συνδυασμένες προσπάθειες και κρατικών φορέων και δομών, αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αναφορικά με την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των εξαρτημένων ατόμων.

Η ανάπτυξη δράσεων συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λειτουργεί προς τον σκοπό αυτό και φανερώνει ότι, η πρόληψη σε μια καλά οργανωμένη κοινωνία, είναι υπόθεση όλων, για την ευαισθητοποίηση και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση