Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ
Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ

Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ

Την Δευτέρα 19.04.2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. «Πρόταση Ζωής»- Ζιγγιρίδη και του διευθυντή της .Δ. , αστυνομικό διευθυντή Μιλτιάδη Αλεξάκη.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας κοινωνικής κατάστασης και καθημερινότητας, καθώς και το μείζον θέμα των εξαρτήσεων.

Ο πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», ενημέρωσε, αναλυτικά, τον αστυνομικό διευθυντή,  σχετικά με τον σκοπό του Κέντρου, που είναι η πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης τόσο από ουσίες (, , ), όσο και από συμπεριφορές (τζόγος, διαδίκτυο), καθώς και άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Συμφώνησαν πως οι συνδυασμένες προσπάθειες και παρεμβάσεις κρατικών φορέων και δομών, αποδίδουν τα μέγιστα , τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αναφορικά με την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των εξαρτημένων ατόμων.

Η ανάπτυξη δράσεων συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»- και της , λειτουργεί προς τον σκοπό αυτό και φανερώνει ότι, η πρόληψη σε μια καλά οργανωμένη κοινωνία, είναι υπόθεση όλων, για την ευαισθητοποίηση και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση