Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”
Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”

Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.Α.Β.) της Ι.Μ. Δημητριάδος, ως ΝΕΟ παράρτημα του Σ.Σ.Κ.Βόλου “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕ”.

Οι πιο αναγκαίες ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν, προ ολίγων ημερών, και οι – συνεργάτες της “Δ” εργάζονται πια σ' ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Στον νέο χώρο, θα υποδέχονται τους επισκέπτες (άπορους, εκπροσώπους κοινωνικών υπηρεσιών, τοπικών φορέων, ενοριών, ιερών μονών, Ενοριακών Κέντρων Σίτισης, χώρων κράτησης, ιδρυμάτων κ.α.) και θα ετοιμάζουν τις μεγάλες αποστολές ανθρωπιστικής ς προς όλες της φυλακές της πατρίδος μας. Στον ίδιο χώρο, θα δέχονται και τις προσφορές των συμπολιτών (καθημερινά 10 π.μ. – 12 μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και ς) μετά από τηλεφωνική (2421 310021)

Τα επίσημα εγκαίνια του Κ.Ε.Δ.Α.Β. θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο (10 ή 11 του μηνός), την ημέρα που η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και ς, Προστάτου των εθελοντών το ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”.

Οι νέοι κανόνες λειτουργίας θα ανακοινωθούν μετά από την Γενική Συνέλευση των μελών του “Ε” (23/3/) και τις για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση