Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”
Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”

Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Κ.Ε.Δ..Β.) της Ι.Μ. Δημητριάδος, ως ΝΕΟ παράρτημα του Σ.Σ.Κ.Βόλου “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.

Οι πιο αναγκαίες εργασίες ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν, προ ολίγων ημερών, και οι εθελοντές – συνεργάτες της “Δ” εργάζονται πια σ’ ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Στον νέο χώρο, θα υποδέχονται τους επισκέπτες (άπορους, εκπροσώπους κοινωνικών υπηρεσιών, τοπικών φορέων, ενοριών, ιερών μονών, Ενοριακών Κέντρων Σίτισης, χώρων κράτησης, ιδρυμάτων κ..) και θα ετοιμάζουν τις μεγάλες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς όλες της φυλακές της πατρίδος μας. Στον ίδιο χώρο, θα δέχονται και τις προσφορές των συμπολιτών (καθημερινά 10 π.μ. – 12 μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργίας) μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (2421 310021)

Τα επίσημα εγκαίνια του Κ.Ε.Δ.Α.Β. θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο (10 ή 11 του μηνός), την ημέρα που η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, Προστάτου των εθελοντών το ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”.

Οι κανόνες λειτουργίας θα ανακοινωθούν μετά από την Γενική Συνέλευση των μελών του “Ε” (23/3/) και τις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση