Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Κατάργηση των τελών περιαγωγής στο τέλος Ιουνίου 2017
Κατάργηση των τελών περιαγωγής στο τέλος Ιουνίου 2017

Κατάργηση των τελών περιαγωγής στο τέλος Ιουνίου 2017

Η Ε.Ε. θα επαναπροσδιορίσει την «πολιτική εύλογης χρήσης»

Πριν από λίγες ημέρες, οι υπηρεσίες της Επιτροπής ξεκίνησαν διαβούλευση σχετικά με μέτρων τα οποία συνδέονται με τη λήξη των τελών περιαγωγής (roaming) που προβλέπεται για τον Ιούνιο του 2017.

Με βάση τις αρχικές απαντήσεις που υποβλήθηκαν, ο Πρόεδρος Γιούνκερ έδωσε εντολή στις υπηρεσίες να αποσύρουν το σχετικό κείμενο και να καταρτίσουν νέα πρόταση.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η Επιτροπή εργάζεται σκληρά για να μειώσει τα τέλη περιαγωγής που επιβάλλονται στους ευρωπαίους ταξιδιώτες.

Πράγματι, από το 2007, οι τιμές των υπηρεσιών περιαγωγής έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από 90 % για κλήσεις, μηνύματα και δεδομένα.

Όταν το Ευρωπαϊκό και το Συμβούλιο συμφώνησαν με την πρόταση της Επιτροπής για την των τελών περιαγωγής, ζήτησαν από την Επιτροπή να ορίσει μέτρα για την της χρήσης των υπηρεσιών περιαγωγής για λόγους άλλους εκτός από τα περιοδικά ταξίδια (τη λεγόμενη «πολιτική εύλογης χρήσης»).

Μια νέα πρόταση θα υποβληθεί σύντομα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση