Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”
Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”

Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”

Hμερίδα πραγματοποιεί η Ιερά και Αλμυρού, στο πλαίσιο της Πράξης – «Υποστήριξη ανέργων της Θεσσαλίας για τη δημιουργία ΚΟΙΣΕΠ Παραγωγικού Σκοπού», στο πλαίσιο της Δράσης 2: ΔΙΚΤΥΩΣΗ Α.3.4.α «Ανάληψη πρωτοβουλιών για τη μονιμο της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης και οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας», την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, στο εανικό Στέκι «ΠΕΡΑΣΜΑ» της Ιεράς και Αλμυρού (Βασσάνη 63 με 28ης Οκτωβρίου) και ώρα 6.00 μ.μ.

Η ημερίδα έχει σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο φορέα, και δημότη / πολίτη, σχετικά με την ανάληψη και το σύνολο των πρωτοβουλιών για τη μονιμο της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης & οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το INTERREG ως εργαλείο κοινωνικής και οικονομικής συνοχής, διαχείρισης προγραμμάτων και Κοινωνικής Οικονομίας ως λύση στην εποχή της ς.

Σύμφωνα με το θα μιλήσουν οι: Έλενα Μπάρδα, Δρ. Κοινωνιολογίας, Έφη Παπαδοπούλου, Μηχανικός Χωροας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μαρία Ίτσιου, Οικονομολόγος και ο Κωνσταντίνος Μοράρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης.

Εταίροι της Α.Σ. ΑΚΑΣΤΟΣ είναι:Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο. (Συντονιστής φορέας) | ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ | ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ | ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ | ΜΚΟ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση