Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”
Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”

Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”

Hμερίδα πραγματοποιεί η Ιερά και Αλμυρού, στο πλαίσιο της Πράξης ΑΚΑΣΤΟΣ – «Υποστήριξη ανέργων της Θεσσαλίας για τη δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ Παραγωγικού Σκοπού», στο πλαίσιο της Δράσης 2: ΔΙΚΤΥΩΣΗ Α.3.4.α «Ανάληψη πρωτοβουλιών για τη μονιμοποίηση της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης και οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας», την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, στο Νεανικό Στέκι «ΠΕΡΑΣΜΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Βασσάνη 63 με 28ης Οκτωβρίου) και 6.00 μ.μ.

Η ημερίδα έχει σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο φορέα, και δημότη / πολίτη, σχετικά με την ανάληψη και το σύνολο των πρωτοβουλιών για τη μονιμοποίηση της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης & οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το INTERREG ως εργαλείο κοινωνικής και οικονομικής συνοχής, διαχείρισης προγραμμάτων και Κοινωνικής Οικονομίας ως λύση στην εποχή της κρίσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσουν οι: Έλενα Μπάρδα, Δρ. Κοινωνιολογίας, Έφη Παπαδοπούλου, Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μαρία Ίτσιου, Οικονομολόγος και ο Κωνσταντίνος Μοράρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης.

Εταίροι της Α.Σ. ΑΚΑΣΤΟΣ είναι:Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο. (Συντονιστής φορέας) | ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ | ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ | ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ | ΜΚΟ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση