Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”
Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”

Hμερίδα στο Νεανικό Στέκι “ΠΕΡΑΣΜΑ” στο πλαίσιο της Πράξης “ΑΚΑΣΤΟΣ”

Hμερίδα πραγματοποιεί η , στο πλαίσιο της Πράξης ΑΚΑΣΤΟΣ – «Υποστήριξη ανέργων της Θεσσαλίας για τη δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ Παραγωγικού Σκοπού», στο πλαίσιο της Δράσης 2: ΔΙΚΤΥΩΣΗ .3.4. «Ανάληψη πρωτοβουλιών για τη μονιμοποίηση της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης και οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας», την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, στο Νεανικό Στέκι «ΠΕΡΑΣΜΑ» της Ιεράς και Αλμυρού (Βασσάνη 63 με ) και 6.00 μ.μ.

Η ημερίδα έχει σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο φορέα, και δημότη / πολίτη, σχετικά με την ανάληψη και το σύνολο των πρωτοβουλιών για τη μονιμοποίηση της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης & οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το INTERREG ως εργαλείο κοινωνικής και οικονομικής συνοχής, διαχείρισης προγραμμάτων και Κοινωνικής Οικονομίας ως λύση στην εποχή της κρίσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσουν οι: Έλενα Μπάρδα, Δρ. Κοινωνιολογίας, Έφη Παπαδοπούλου, Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μαρία Ίτσιου, Οικονομολόγος και ο Κωνσταντίνος Μοράρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης.

Εταίροι της .Σ. ΑΚΑΣΤΟΣ είναι:Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο. (Συντονιστής φορέας) | ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ | ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ | ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ | ΜΚΟ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση