Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Γιορτή για τα παιδιά του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος»
Γιορτή για τα παιδιά του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος»

Γιορτή για τα παιδιά του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος»

Με πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/6, στον περιβάλλοντα χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, η καταληκτήρια του φετινού σχολικού έτους του Τριετούς Προγράμματος Κοινωνικής Παρέμβασης στο και την Αγία Παρασκευή «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος», της Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Στην συμμετείχαν:

– Η θεατρική ομάδα του προγράμματος, με υπεύθυνη την Αλίκη Κουκουμβρή
– Η ομάδα του Brake dance του προγράμματος, με υπεύθυνο τον Αleksander Tsara
– Η ομάδα παραδοσιακού χορού, με υπεύθυνη την Κατερίνα Ντότη
– Η χορωδία «Δημητριάς», με υπεύθυνο τον Βαγγέλη Μπαντελά
-Το φωνητικό σύνολο Ζαύνθου «Θεόδωρος Καθρής Κουρκουμέλης», με υπεύθυνο τον Π. Μαρίνο, λαμπαδάριο του Μητροπολιτικού Ναού Ζακύνθου.

Αφού εγκαινίασε την έκθεση έργων του εικαστικού τμήματος του Προγράμματος, ο μητροπολίτης τόνισε ότι το έργο που γίνεται στα παιδιά ΡΟΜΑ θα φανεί μακροπρόθεσμα, όταν τα παιδιά θα γίνουν ενήλικες και θα κουβαλούν αυτές τις εμπειρίες.

Ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την χαρά του για την εμπιστοσύνη, που έχει οικοδομηθεί με την κοινότητα των ΡΟΜΑ, αλλά και την ευαρέσκειά του για την συνέργεια των εκπαιδευτών, όλων των ειδικοτήτων και ευχήθηκε σε όλους καλό Καλοκαίρι.

Ακολούθησε μπουφές που ετοίμασε το τμήμα μαγειρικής του προγράμματος, με υπεύθυνη την Τριανταφυλλιά Θεοχαρίδου.

Τέλος, παρουσιάστηκε μουσικό με μαθητές των μουσικών τμημάτων του προγράμματος, με υπεύθυνους τους Κωστόπουλο Στέφανο, Κουσκουρίδα Σταύρο και Χρυσόστομο Χατζηγεωργίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση