Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » «Φρουτάκια» στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το 2017
«Φρουτάκια» στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το 2017

«Φρουτάκια» στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το 2017

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκετι το σχέδιο του ΟΠΑΠ γι την των VLTs στην .

Μέσα στο α΄ τρίμηνο του θα λειτουργήσουν τα πρώτα 90 gaming halls, ενώ ο ΟΠΑΠ έχει ήδη παραγγείλει και βρίσκονται στις αποθήκες του 9.000 μηχανές. Όπως ανέφερε χθες προς τους αναλυτές ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ντάμιαν Κόουπ, στην των μηχανών θα συμβάλουν και οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο που προέβλεπε την εγκατάσταση έως τριών παιγνιομηχανών στα πρακτορεία που διαθέτουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. «Εκτός από τους αποκλειστικούς χώρους (gaming halls) αποφασίσαμε ότι τα VLTs θα τοποθετηθούν και σε μεγάλο αριθμό πρακτορείων του δικτύου μας, αντίστοιχα με το επιτυχημένο μοντέλο που έχει εφαρμοστεί στην αγγλική αγορά», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΠΑΠ.

Ο κ. Κόουπ μιλώντας στη συνδιάσκεψη είπε ότι ο ΟΠΑΠ θα αναπτύξει πλήρως το δίκτυο των VLTs στους 18 μήνες που προβλέπεται από την άδειά του. Προς την κατεύθυνση αυτή, το στέλεχος του ομίλου ΟΠΑΠ, εξήρε τον ρόλο της νέας ς της Επιτροπής Ελέγχου & Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ), με την οποία οι συνομιλίες «διεξάγονται πλέον σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανοιχτού διαλόγου».

Το σχέδιο ανάπτυξης των VLTs εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής του ομίλου με βάση το «Όραμα 2020», μια στρατηγική που στόχο έχει να καταστήσει τον ΟΠΑΠ στα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων, παγκοσμίου επιπέδου.

Μια άλλη δράση προς την κατεύθυνση αυτή, αποτελεί η εισαγωγή των virtual games (ιδεατών παιγνίων) και θα ολοκληρωθεί στο β΄ τρίμηνο του στο δίκτυο των πρακτορείων. Ο κ. Κόουπ υπενθύμισε τη με την εταιρεία Inspired και σημείωσε ότι προχωρά η αναβάθμιση της τεχνος υποδομής των πρακτορείων, με στόχο να διευκολυνθεί τόσο η εισαγωγή των VLTs, καθώς και άλλων νέων και αναβαθμισμένων προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου. Μεταξύ αυτών είναι οι συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης πελατών (SSBTs).

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση