Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Εθελοντές ζητά η «Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου»
Εθελοντές ζητά η «Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου»

Εθελοντές ζητά η «Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου»

Για τις επόμενες δράσεις, με αποκορύφωμα το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

 

Εθελοντές, υποστηρικτές και συνεργάτες, τόσο από τις σχολικές κοινότητες της πόλης, όσο και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, αναζητά η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Βόλου, προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά δράσεων που προγραμματίζονται, με τη αρκετών φορέων, προσώπων αλλά και επιστημονικών παραγόντων, με αποκορύφωμα το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» από τις 26 ως τις 29 Απριλίου 2018.

Σημαντική στο μεταξύ μέχρι σήμερα, είναι η ανταπόκριση πλήθος γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών, που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες και τον ελεύθερο χρόνο τους για διάφορες εκδηλώσεις, τους οποίους το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα.

 

Το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού

 και Εφηβικού Βιβλίου»

 

Στην φάση προετοιμασίας βρίσκεται η οργάνωση του «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, μετά τη θετική έκβαση των εκδηλώσεων, των δύο προηγούμενων ετών στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και άλλοι επισκέπτες.

Στη διάρκεια και των φετινών εκδηλώσεων, με στόχο την άρτια διοργάνωση, με την υποστήριξη και όλων των συνδιοργανωτών που θα αναφερθούν σύντομα, θα χρειαστεί η ανταπόκριση τόσο των εθελοντών (θα δημιουργηθεί λίστα συμμετεχόντων), που θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του τετραημέρου, όσο και επαγγελματιών που θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες και για την κάλυψη των όποιων αναγκών.

Έτσι, όσοι γονείς, μέλη συλλόγων γονέων ή άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη, φοιτητές κ.α. μπορούν και θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στη διάρκεια του Φεστιβάλ, παρακαλούνται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματέα του Δ.Σ. κα Έφη Διανέλλου effiedianellou@gmail.com, αλλά και στο enwsigonewnvolou@gmail.com, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την ιδιότητά τους και στοιχεία επικοινωνίας.

Παράλληλα, εάν υπάρχουν γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων, συμπολίτες κ.ά. που μπορούν να προσφέρουν χρήσιμα υλικά ή υπηρεσίες για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν (όπως σχολικά είδη), δώρα που θα δοθούν, όπως και ασχολούμενοι στην σίτιση ( catering, εστίασης, καφέ), διαμονή (ξενοδοχεία κ.λπ.) να επικοινωνήσουν με το mail της Ένωσης (enwsigonewnvolou@gmail.com) και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή, στο τηλ. 6944-168991 και στο mail koutseris@hotmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κακοκαιρία: Η «Ελπίδα» χτυπάει την Αττική – Προβλήματα στις μετακινήσεις, ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει… - https://t.co/5YBhDb30bs -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βόλου και στον ΕΦΚΑ #ΚέντροΥγείαςΒόλου - https://t.co/2a0iJK5LDZ -

  • Έντονη #χιονόπτωση στη Μαγνησία και το Βόλο #χιονόπτωση - https://t.co/Ss98aXpFQG -

"Αλιεύοντας" την είδηση