Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Yποβολή αιτήσεων για άδειες υπαίθριου εμπορίου
Yποβολή αιτήσεων για άδειες υπαίθριου εμπορίου

Yποβολή αιτήσεων για άδειες υπαίθριου εμπορίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων – Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού (Διοικητήριο – – Αναλήψεως – Βόλος – 1ος όροφος – γραφεία 118 και 123) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 20/01/2016 έως 17/02/2016, προσκομίζοντας τα ακόλουθα δικαιολογητικά, προκειμένου να αξιολογηθούν, σύμφωνα με την αναφερόμενη .

  1. Αίτηση (Συμπλήρωση συγκεκριμένου εντύπου της υπηρεσίας).
  2. Υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής του/της ενδιαφερομένου/ης, όπου θα δηλώνεται ότι: «δεν κατέχω ούτε εγώ ούτε ο/η σύζυγός μου ούτε τα τέκνα μου άλλη διοικητική άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.
  3. Κάρτα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. σε ισχύ.

  4. Αποδεικτικά στοιχεία της επικαλούμενης στην αίτησή τους ιδιότητα:

α) Οι ανάπηροι, πιστοποιητικό ς.

β) Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα αυτών, καθώς και οι γονείς με τρία παιδιά, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

γ) Οι γονείς ανήλικων τέκνων με και οι γονείς που προστατεύουν άτομα με νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, εγκεφαλική παράλυση, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης, πιστοποιητικό από το οποίο αποδεικνύεται η ιδιότητα αυτή.

δ) Οι ομογενείς Βορειοηπειρώτες και οι ομογενείς παλιννοστούντες, που προέρχονται από την πρώην .Σ.Δ. και τον Πόντο, επικυρωμένο αντίγραφο του ειδικού δελτίου ταυτότητας Ομογενούς που έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

ε) Οι Έλληνες Ρομά, επικυρωμένο αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και
βεβαίωση εγγραφής στο δημοτολόγια των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της χς.

στ) Τα απεξαρτημένα άτομα από εξαρτησιογόνες ουσίες και τα άτομα υπό απεξάρτηση,
πιστοποιητικό του αρμόδιου φορέα – οργανισμού.

ζ) Οι ανάπηροι και ειρηνικής περιόδου του Ν. 1370/1944 (Α΄82), βεβαίωση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ή υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής «περί ατομικής ευθύνης του δηλούντος ή βεβαιούντος», μαζί με το απόκομμα επιταγής πληρωμής της συντάξεως του τελευταίου μήνα, πριν την υποβολή της δήλωσης αυτής.

  1. Αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα της Δ.Ο.Υ. για τα εισοδήματα της τελευταίας τριετίας του/της ενδιαφερομένου/ης, του συζύγου και των προστατευόμενων μελών ή υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την αρμόδια περί μη υποχρέωσης υποβολής φορος δήλωσης.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

    1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (επικυρωμένο).
  • Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της υπηρεσίας 24213-52526 και 24213-52521.

    PagasitikosNews logo

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

      Dark Mode

      "Αλιεύοντας" την είδηση