Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας
Εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας

Εκδήλωση γι τον εορτσμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα στο Ξενία του Βόλου μαζεύτηκαν τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και παλαιότερα μέλη, συνταξιούχοι χρυσοχόοι – ωρολογοποιοί.

Μετά από το καλωσόρισμα του προέδρου Μαρκόπουλου εράσιμου, ακολούθησε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό του Συλλόγου από το 1945 μέχρι σήμερα από τον αρόεδρο Φόβο ιάννη.

Έπειτα, βραβεύτηκαν παλιοί συνάδελφοι χρυσοχόοι – ωρολογοποιοί λόγω της ανιδιοτελούς προσφορά τους στη βελτίωση, ανάπτυξη και οργάνωση του Συλλόγου.

Βραβεύτηκαν, επίσης, πρώην πρόεδροι του Συλλόγου με ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή τις μελών που δεν βρίσκονται πλέον στη .

Όπως σε κάθε γενέθλια υπήρξε και η τούρτα των 70 χρόνων, την οποία έφεραν στο χώρο τέσσερα συναδέλφων συμβολίζοντας το χθες, το σήμερα, αλλά και το μέλλον του Συλλόγου. Στην ίδια έγινε και η κοπή πίτας για το 2016.

Στο τέλος της όλης ς, υπήρξε και γεύμα προσφορά του Συλλόγου σε όλα τα μέλη του.

Ευχή όλων, με υγεία, να γιορτάσουν και τα 80 χρόνια του Συλλόγου σε καλύτερες, για την χώρα και τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας , οικονομικές συνθήκες.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας ιδρύθηκε το 1945 και από τότε λειτουργεί ανελλιπώς έχοντας σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη, οργάνωση και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας στην περιοχή.

χρυσοχόοι1χρυσοχόοι

"Αλιεύοντας" την είδηση