Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας
Εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας

για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συλλόγου Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Σε μια ζεστή και συγκινητική στο Ξενία του μαζεύτηκαν τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και παλαιότερα μέλη, συνταξιούχοι χρυσοχόοι – ωρολογοποιοί.

Μετά από το καλωσόρισμα του προέδρου Μαρκόπουλου Γεράσιμου, ακολούθησε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό του Συλλόγου από το 1945 μέχρι σήμερα από τον αντιπρόεδρο Φόβο Γιάννη.

Έπειτα, βραβεύτηκαν παλιοί συνάδελφοι χρυσοχόοι – ωρολογοποιοί λόγω της ανιδιοτελούς προσφορά τους στη βελτίωση, ανάπτυξη και οργάνωση του Συλλόγου.

Βραβεύτηκαν, επίσης, πρώην πρόεδροι του Συλλόγου με ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή τις βραβεύσεις μελών που δεν βρίσκονται πλέον στη .

Όπως σε κάθε γενέθλια υπήρξε και η τούρτα των 70 χρόνων, την οποία έφεραν στο χώρο τέσσερα παιδιά συναδέλφων συμβολίζοντας το χθες, το σήμερα, αλλά και το του Συλλόγου. Στην ίδια έγινε και η για το 2016.

Στο τέλος της όλης εκδήλωσης, υπήρξε και γεύμα προσφορά του Συλλόγου σε όλα τα μέλη του.

Ευχή όλων, με , να γιορτάσουν και τα 80 χρόνια του Συλλόγου σε καλύτερες, για την χώρα και τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας , οικονομικές συνθήκες.

Να σημειωθεί ότι ο Χρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας ιδρύθηκε το 1945 και από τότε λειτουργεί ανελλιπώς έχοντας σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη, οργάνωση και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας στην περιοχή.

χρυσοχόοι1χρυσοχόοι

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση