Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Αλά Ερντογάν ο Τσίπρας αποδομεί τον τομέα πρόνοιας του κλάδου
Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Αλά Ερντογάν ο Τσίπρας αποδομεί τον τομέα πρόνοιας του κλάδου

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Αλά Ερντογάν ο Τσίπρας αποδομεί τον τομέα πρόνοιας του κλάδου

“Με Υπουργική πόφση (Αρ.Πρωτ. Φ.30202/34383/Δ΄15/606/20-9-), πιστό αντίγραφο …σουλτανικού φιρμανιού του Τ. , η ολοκληρώνει την αποδόμηση του Τομέα Πρόνοιας του Κλάδου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων, καταστρέφοντας το της παρούσας και των επόμενων γενεών”.

Αυτό επισημαίνει το ΕΚΒ και σημειώνει: “Μετά τη λεηλάτηση των πόρων και των εισφορών του ΤΑΞΥ για το , με την ένταξή τους στο μνημονιακό και ληστρικό Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π, δίνει τώρα στον κλάδο μας την χαριστική βολή, καταργώντας το έως πρότινος ισχύον ειδικό καθεστώς για λήψη του πριν τη με τη συμπλήρωση 20ετίας.

Στον αυταρχισμό και τις επικίνδυνες απολυταρχικές ακροβασίες της Κυβέρνησης, που καταλύουν τα δικαιώματα των ασφαλισμένων της Πρόνοιας δεν θα παραμείνουμε άπραγοι.

Ο κλάδος μας δεν πρόκειται ν' αποδεχθεί τετελεσμένα και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του για την επανάκτηση όλων όσα αυτή η Κυβέρνηση του καταληστεύει.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση