Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από την Πέμπτη θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, οι οποίες στην Αθήνα θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου ς, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα αρχίσει την Πέμπτη αλλά θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Την 5 Μαΐου 2019, τα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00΄- 18:00΄.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΕΣΑ, αυτό που θα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές, είναι πως σε αυτό το διάστημα των 13 ημερών επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση κι επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της ς, παρ' όλα αυτά οι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές ».

 

Στον Αλμυρό 

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού ανακοινώνει στους  εμπόρους και στο καταναλωτικό κοινό ότι η
εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, θα διαρκέσει από σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου έως Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, όπου δίνει τη δεκαήμερη δυνατότητα στον καταναλωτή να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες εκπτωτικές τιμές που διαθέτουν τα , καθ' όλη τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Η του Αλμυρού είναι μία ολοκληρωμένη αγορά, ανταγωνιστική και όπως σε κάθε αντίστοιχη περίοδο έτσι και τώρα είναι κατάλληλα
προετοιμασμένη ώστε να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του καταναλωτή.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση