Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από την Πέμπτη 2 Μαΐου θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, οι οποίες στην Αθήνα θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα αρχίσει την Πέμπτη 2 Μαΐου αλλά θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, τα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00΄- 18:00΄.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΕΣΑ, αυτό που θα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές, είναι πως σε αυτό το διάστημα των 13 ημερών επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση κι επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική του ποσοστού έκπτωσης.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ’ όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα σε πολύ χαμηλές τιμές».

 

Στον Αλμυρό 

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού ανακοινώνει στους  εμπόρους και στο ότι η
εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, θα διαρκέσει από σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου έως Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, όπου δίνει τη δεκαήμερη δυνατότητα στον καταναλωτή να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες εκπτωτικές τιμές που διαθέτουν τα καταστήματα , καθ’ όλη τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Η αγορά του Αλμυρού είναι μία ολοκληρωμένη αγορά, ανταγωνιστική και όπως σε κάθε αντίστοιχη περίοδο έτσι και τώρα είναι κατάλληλα
προετοιμασμένη ώστε να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του καταναλωτή.

 

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση