Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Νέα ΣΣΕ για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους
Νέα ΣΣΕ για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Νέα ΣΣΕ για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Tην υπογραφή της νέας, διετούς ισχύος (1/1/2016 – 31/12/2017) Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον κλάδο ξενοδοχοϋπαλλήλων, που διατηρεί στα 761 ευρώ τον κατώτατο μισθό και προβλέπει 1% στους μισθούς από 1/4/ χαιρετίζει η διοίκηση του Σωματείου.

Η υπογραφή της Σύμβασης είναι το επιστέγασμα των άοκνων και συνεχών προσπαθειών της Ομοσπονδίας , η οποία, σε πείσμα εκείνων που επέλεγαν τη διάσπαση, τον μηδενιστικό λόγο, ακόμη και τις ύβρεις, κινήθηκε με συνέπεια και υπευθυνότητα, πετυχαίνοντας να υπάρχει για άλλα δύο χρόνια θεσμική ασφαλιστική δικλείδα στα του κλάδου.

Όπως τονίζεται” ασφαλώς και δεν πανηγυρίζουμε, καθώς υπάρχουν πολλά, ακόμη, «ανοιχτά» προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, στην κορύφωση των μνημονιακών πολιτικών που πλήττουν άπαντες. Σίγουρα, όμως, έγινε ένα σημαντικό βήμα, τη στιγμή που όλα γύρω μας καταρρέουν.

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο μας, κλείνοντας τ’ αυτιά στις γνωστές «Σειρήνες» της διάσπασης. Ο μας συνεχίζεται, γιατί σίγουρα οι εργοδότες δεν έγιναν ούτε θα γίνουν ξαφνικά …καλοί!

Μπροστά μας έχουμε τη μεγάλη μάχη του Ασφαλιστικού, για το οποίο και το Σωματείο μας και η νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας θα συνεχίσει να επαγρυπνεί αγωνιστικά”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση