Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ στο ΕΚΒ
Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ στο ΕΚΒ

Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ στο ΕΚΒ

Τρίτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ μετά τις σημερινές εκλογές στο ΕΚΒ , καθώς πλέον αλλάζουν οι συσχετισμοί , αφού πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η ΠΑΣΚΕ, όπως και στην προηγούμενη Διοίκηση, ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε η ΔΑΣ.

Πλέον η ΠΑΣΚΕ καταλαμβάνει 11 από τις 21 έδρες, η ΔΑΣ έξι και η ΔΑΚΕ τέσσερις ( χωρίς εκπρόσωπο στη ΓΣΕΕ), στη νέα Διοίκηση, που έχει τριετή θητεία.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, με την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, «έπεσε» σήμερα η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 21ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.
Οι αρχαιρεσίες (μέλη Εφορευτικής Επιτροπής οι κ.κ. Τσιαμπάος Γέωργ., Νταφόπουλος Γεώργ., Χατζηβασιλείου Γεώργ., Ιωαννίδου Στυλιανή και Δήμου Στέφ.) διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως 19:00 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 66 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 66 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΣ 17, υπέρ της ΔΑΚΕ 13, ενώ βρέθηκε και ένα (1) λευκό ψηφοδέλτιο.

Μετά και τα παραπάνω αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΠΑΣΚΕ εξασφαλίζει 11 από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΣ έξι και η ΔΑΚΕ τέσσερις.
Για την εξελεγκτική επιτροπή η ΠΑΣΚΕ εκλέγει τρεις θέσεις και από μία ΔΑΣ και ΔΑΚΕ.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ:
Ψήφισαν 48. Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 29 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 7 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση