Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ στο ΕΚΒ
Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ στο ΕΚΒ

Τρίτη δύναμη η ΔΑΚΕ στο ΕΚΒ

Τρίτη δύνμη ναδείχθηκε η ΔΑΚΕ μετά τις σημερινές εκλογές στο ΕΚΒ , καθώς πλέον αλλάζουν οι συσχετισμοί , αφού αναδείχτηκε η ΚΕ, όπως και στην προηγούμενη Διοίκηση, ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε η ΔΑΣ.

Πλέον η ΚΕ καταλαμβάνει 11 από τις 21 έδρες, η ΔΑΣ έξι και η ΔΑΚΕ τέσσερις ( χωρίς εκπρόσωπο στη ΓΣΕΕ), στη νέα Διοίκηση, που έχει τριετή .

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, με την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, «έπεσε» σήμερα η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 21ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου .
Οι αρχαιρεσίες (μέλη Εφορευτικής Επιτροπής οι κ.κ. Τσιαμπάος Γέωργ., Νταφόπουλος Γεώργ., Χατζηβασιλείου Γεώργ., Ιωαννίδου Στυλιανή και Δήμου Στέφ.) διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως 19:00 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 66 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 66 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΣ 17, υπέρ της ΔΑΚΕ 13, ενώ βρέθηκε και ένα (1) λευκό .

Μετά και τα παραπάνω της ψηφοφορίας, η ΠΑΣΚΕ εξασφαλίζει 11 από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΣ έξι και η ΔΑΚΕ τέσσερις.
Για την εξελεγκτική επιτροπή η ΠΑΣΚΕ εκλέγει τρεις θέσεις και από μία ΔΑΣ και ΔΑΚΕ.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ:
Ψήφισαν 48. Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 29 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 7 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

"Αλιεύοντας" την είδηση