Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα στο Δήμο Βόλου

Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα στο Δήμο Βόλου

Στη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας, που προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος των ωραρίου συμμετείχαν οι στο .

Σύμφωνα με τους το ποσοστό συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση, κυμάνθηκε μεταξύ 60-70%, που θεωρείται ικανοποιητικό, καθώς ήταν η πρώτη κινητοποίηση από τις εκλογές και μετά.

Οι στους Δήμους αντιτάσσονται σε κάθε ενέργεια να παραδοθεί ο τομέας της Καθαριότητας στις ορέξεις του μεγάλου κεφαλαίου και των κάθε είδους επιχειρηματικών εργολαβικών συμφερόντων, με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού και την απαξίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού. Διεκδικούν δε άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Παιδικών Σταθμών και τη χορήγηση όλων των ειδών ατομικής προστασίας.

Επίσης, ζητούν άμεση επίλυση του προβλήματος της μη καταβολής της εκλογικής αποζημίωσης των εκλογών του 2014 και 2015.

Τέλος αύριο Τετάρτη, συνεδριάζει το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, που θα κάνει αποτίμηση της σημερινής κινητοποίησης Πανελλαδικά και αναμένεται να αποφασίσει για παραπέρα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση