Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου
Τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου

Τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου

Σε τρίωρη στάση εργσίς με συμβολική κατάληψη του υ Βόλου προχωρούν την ερχόμενη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού , ενώ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή των εργαζομένων στους ΟΤΑ στις κινητοποιήσεις με αιχμή του δόρατος το νέο μισθολόγιο και την αξιολόγηση και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το επόμενο διάστημα θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή Εφαρμοστικοί Νόμοι που θα αποτελέσουν τη «χαριστική Βολή» σε όσα εργασιακά δικαιώματα καταφέραμε να διασώσουμε από την αντεργατική λαίλαπα των δύο προηγούμενων μνημονίων.
Με τους Νόμους αυτούς επιχειρείται η κατάργηση κάθε έννοιας αξιοπρεπούς αμοιβής για την και την ανθρώπινη διαβίωση και η αντικατάσταση της Κοινωνικής Ασφάλισης με το ποιο συντηρητικό-νεοφιλελεύθερο μοντέλο ασφάλισης, που μόνο θα πληρώνεις και ποτέ δεν θα παίρνεις.
Το επόμενο χρονικό διάστημα η νέα μνημονιακών μέτρων που θα φέρει για ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., θα πρέπει για μια ακόμη φορά να μας βρει ενωμέ και αποφασιστικούς να δδικήσουμε… το αυτονόητο. Τη δουλειά μας, τον μισθό μας, την σύνταξή μας, την υγειονομική μας περίθαλψη, το των παιδιών μας… την ίδια τη ζωή μας!!!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση