Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου
Τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου

Τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου

Σε τρίωρη στάση εργασίας με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου προχωρούν την ερχόμενη Τετάρτη 4 οεμβρίου τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ομού Μαγνησίας, ενώ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η .

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή των εργαζομένων στους στις κινητοποιήσεις με αιχμή του δόρατος το νέο μισθολόγιο και την αξιολόγηση και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το επόμενο διάστημα θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή Εφαρμοστικοί Νόμοι που θα αποτελέσουν τη «χαριστική Βολή» σε όσα εργασιακά δικαιώματα καταφέραμε να διασώσουμε από την αντεργατική λαίλαπα των δύο προηγούμενων μνημονίων.
Με τους Νόμους αυτούς επιχειρείται η κατάργηση κάθε έννοιας αξιοπρεπούς αμοιβής για την εργασία και την ανθρώπινη διαβίωση και η αντικατάσταση της Κοινωνικής Ασφάλισης με το ποιο συντηρητικό-νεοφιλελεύθερο μοντέλο ασφάλισης, που μόνο θα πληρώνεις και ποτέ δεν θα παίρνεις.
Το επόμενο χρονικό διάστημα η νέα μνημονιακών μέτρων που θα φέρει για ψήφιση η συγ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., θα πρέπει για μια ακόμη φορά να μας βρει ενωμέ και αποφασιστικούς να δδικήσουμε… το αυτονόητο. Τη δουλειά μας, τον μισθό μας, την σύνταξή μας, την υγειονομική μας , το μέλλον των παιδιών μας… την ίδια τη ζωή μας!!!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση