Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τριμερής συνάντηση αύριο στο Υπουργείο για το ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ
Τριμερής συνάντηση αύριο στο Υπουργείο για το ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ

Τριμερής συνάντηση αύριο στο Υπουργείο για το ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ

Nέα τριμερής συνάντηση θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί στο για το θέμα του λουκέτου στο παραγωγικό τμήμα του εργοστασίου Λεβεντέρης, στο Βόλο.

 

Ο του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο,  Απ. Τάκος, βασικός στόχος δεν είναι – πλέον – να σωθούν οι θέσεις ς, αλλά να τεθεί και το Υπουργείο προ των ευθυνών του, διατάσσοντας τη δι ελέγχων στην αποθήκη του εργοστασίου, τόσο από το , όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το stock που περιέχει, είναι εμπόρευμα ή δική του παραγωγή του.

«Εμείς ξέρουμε πολύ καλά, περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, εδώ και πολλά χρόνια, κρατούσαμε τα στόματά μας κλειστά και έχουμε κι εμείς ευθύνη για αυτό» τόνισε ο κ. Τάκος, προσθέτοντας πως στην αυριανή , ήρθε η να ανοίξουν τα στόματα και τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους για την κατάληξη της επιχείρησης.

Στο μεταξύ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα – πιθανότατα – αναμένεται να κατατεθεί η αγωγή των εργαζομένων εναντίον της Εταιρείας, με την οποία δδικούν και ένσημα από την επιβολή εκ περιτροπής ς, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση