Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τριμερής συνάντηση αύριο στο Υπουργείο για το ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ
Τριμερής συνάντηση αύριο στο Υπουργείο για το ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ

Τριμερής συνάντηση αύριο στο Υπουργείο για το ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ

Nέα τριμερής θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί στο για το θέμα του λουκέτου στο παραγωγικό τμήμα του εργοστασίου , στο Βόλο.

 

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο,  Απ. Τάκος, βασικός στόχος δεν είναι – πλέον – να σωθούν οι , αλλά να τεθεί και το Υπουργείο προ των ευθυνών του, διατάσσοντας τη διενέργεια ελέγχων στην αποθήκη του εργοστασίου, τόσο από το , όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το stock που περιέχει, είναι ή δική του παρ του.

«Εμείς ξέρουμε πολύ καλά, περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, εδώ και πολλά χρόνια, κρατούσαμε τα στόματά μας κλειστά και έχουμε κι εμείς ευθύνη για αυτό» τόνισε ο κ. Τάκος, προσθέτοντας πως στην αυριανή σύσκεψη, ήρθε η να ανοίξουν τα στόματα και τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους για την κατάληξη της επιχείρησης.

Στο μεταξύ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα – πιθανότατα – αναμένεται να κατατεθεί η των εργαζομένων εναντίον της Εταιρείας, με την οποία διεκδικούν και ένσημα από την επιβολή εκ περιτροπής εργασίας, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση