Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Το βραβείο «Επιχειρηματίας της δεκαετίας» σε Έλληνα
Το βραβείο «Επιχειρηματίας της δεκαετίας» σε Έλληνα

Το βραβείο «Επιχειρηματίας της δεκαετίας» σε Έλληνα

Erasmus για νέους και νέες επιχειρηματίες

Κατά τον εορτασμό, χθες βράδυ στις Βρυξέλλες, της 10ης επετείου του προγράμματος Erasmus για νέους επιχειρηματίες (EΝE), δύο επιχειρηματίες έλα το βραβείο .

Η Nelly Davtya από την Αρμενία επελέγη ως η «νέα επιχειρηματίας της δεκαετίας» και ο Ιωάννης Πολυχρονάκης από την Ελλάδα επελέγη ως ο «ανάδοχος επιχειρηματίας της δεκαετίας».

Το ΕΝΕ βοήθησε να δημιουργηθούν περισσότερες από 7 000 συν ανάμεσα σε νέους και σε έμπειρους επιχειρηματίες σε ολόκληρη την . Σε αυτές συμμετείχαν 14 000 επιχειρηματίες και κατάφεραν να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα, να αποκτήσουν νέες , να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και και να επεκταθούν σε νέες αγορές.

Το πρόγραμμα EΝE διευκολύνει την ανταλλαγή επιχειρηματικής και διοικητικής πείρας εντός και εκτός Ευρώπης. Φέρνει σε επαφή έναν/μία επιχειρηματία, νεοσύστατο/-η ή υποψήφιο/-α, με επιχειρηματία που διαθέτει πείρα και διευθύνει μια μικρή επιχείρηση σε άλλη χώρα. Η ανταλλαγή συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα COSME για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μόνο μεταξύ 2014 και , δημιουργήθηκαν, χάρη στο EΝE, πάνω από 250 νέες εταιρείες και πάνω από 2 000 θέσεις ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση