Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / To Nissan Murano του 2021 απέσπασε κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK +
To Nissan Murano του 2021 απέσπασε κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK +

To Nissan Murano του 2021 απέσπασε κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK +

Το crossover Nissan Murano του 2021 ακολουθεί τα χνάρια τριών ακόμη μοντέλων της Nissan για το 2021 στις , καθώς απέσπασε το κορυφαίο TOP SAFETY PICK +, από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για  την των Αυτοκινητοδρόμων (IIHS).

Τα  Nissan Rogue, Maxima και Altima απέσπασαν το κορυφαίο ασφάλειας του IIHS, τον περασμένο Φεβρουάριο. Και τα τέσσερα μοντέλα διαθέτουν το Nissan Safety Shield® 360 στον βασικό τους εξοπλισμό.

Η προσθήκη του Murano στην ετήσια IIHS του TOP SAFETY PICK + ήταν το νέων αξιολογήσεων για τους προβολείς και την αποφυγή σύγκρουσης πεζών. Το στάνταρ σύστημα πρόληψης πρόσκρουσης του Murano κέρδισε “ανώτερες” βαθμολογίες τόσο στις αξιολογήσεις οχήματος προς , όσο και οχήματος προς πεζό.

Για να χαρακτηριστεί ένα ως TOP SAFETY PICK +, πρέπει να έχει καλές βαθμολογίες και στις έξι δοκιμές αξιοπιστίας κατά την πρόσκρουση του  IIHS, δηλαδή  σε μετωπικές οδηγού και συνοδηγού με μικρή επικάλυψη,  μετωπική με μεσαία επικάλυψη, σε πλάγια , στην αντοχή της οροφής και στη συγκράτηση του κεφαλιού των επιβατών. Ακόμη θα πρέπει να διαθέτει κάποιο εμπρόσθιο σύστημα πρόληψης ατυχήματος που να αποσπάσει  “προηγμένες” ή “ανώτερες” βαθμολογίες τόσο στις αξιολογήσεις από σε όχημα,  όσο και από όχημα σε πεζό και να συνοδεύεται από “καλούς” ή “αποδεκτούς” προβολείς σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις #ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019… - https://t.co/Ifu7cV4bay -

  • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Προμυρίου #ΔΕ Προμυρίου #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/l7zN9DOHTy -

  • Κόστος ενέργειας: Ο εφιάλτης της ελληνικής βιομηχανίας #Κόστοςενέργειας - https://t.co/cyFHiCIPOY -

"Αλιεύοντας" την είδηση