Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / To Nissan Murano του 2021 απέσπασε κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK +
To Nissan Murano του 2021 απέσπασε κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK +

To Nissan Murano του 2021 απέσπασε κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK +

Το crossover Nissan Murano του 2021 ακολουθεί τα χνάρια τριών ακόμη μοντέλων της Nissan για το 2021 στις Η.Π.Α., καθώς απέσπασε το κορυφαίο βραβείο TOP SAFETY PICK +, από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για  την Ασφάλεια των Αυτοκινητοδρόμων (IIHS).

Τα  Nissan Rogue, Maxima και Altima απέσπασαν το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας του IIHS, τον περασμένο Φεβρουάριο. Και τα τέσσερα μοντέλα διαθέτουν το Nissan Safety Shield® 360 στον βασικό τους εξοπλισμό.

Η προσθήκη του Murano στην ετήσια λίστα IIHS του TOP SAFETY PICK + ήταν το αποτέλεσμα νέων αξιολογήσεων για τους προβολείς και την αποφυγή σύγκρουσης πεζών. Το στάνταρ σύστημα πρόληψης πρόσκρουσης του Murano κέρδισε “ανώτερες” βαθμολογίες τόσο στις αξιολογήσεις οχήματος προς όχημα, όσο και οχήματος προς πεζό.

Για να χαρακτηριστεί ένα όχημα ως TOP SAFETY PICK +, πρέπει να έχει καλές βαθμολογίες και στις έξι δοκιμές αξιοπιστίας κατά την πρόσκρουση του  IIHS, δηλαδή  σε μετωπικές συγκρούσεις οδηγού και συνοδηγού με μικρή επικάλυψη,  μετωπική σύγκρουση με μεσαία επικάλυψη, σε πλάγια σύγκρουση, στην αντοχή της οροφής και στη συγκράτηση του κεφαλιού των επιβατών. Ακόμη θα πρέπει να διαθέτει κάποιο εμπρόσθιο σύστημα πρόληψης ατυχήματος που να αποσπάσει  “προηγμένες” ή “ανώτερες” βαθμολογίες τόσο στις αξιολογήσεις από όχημα σε όχημα,  όσο και από όχημα σε πεζό και να συνοδεύεται από “καλούς” ή “αποδεκτούς” προβολείς σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση