Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τις εξαγγελίες Τσίπρα καταγγέλλει το ΕΚΒ
Τις εξαγγελίες Τσίπρα καταγγέλλει το ΕΚΒ

Τις εξαγγελίες Τσίπρα καταγγέλλει το ΕΚΒ

“Γι άλλη μι φορά η Πρωθυπουργική παρουσία και του κ. Τσίπρα στη κατέδειξε την αναξιοπιστία του μεταλλαγμένου πολιτικού λόγου του, που, η συνειδητή μάλιστα εκφορά του τον καθιστά πιο επικίνδυνο!” Αυτά επισημαίνει το ΕΚΒ ,με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Επίσης αναφέρεται: “Από τα όσα είπε (κυρίως, όμως, από τα όσα απέκρυψε πάλι) ο Πρωθ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύεται η βαθιά προσήλωσή του σε μνημονιακές επιταγές, υπέρμετρα δυσβάστακτες για τους εργαζόμενους και την Ελληνική .

Αντί μιας έντιμης και θαρραλέας «συγγνώμης» για τα προ διετίας προεκλογικά ψέματα, η αμετανόητη συνέχισή τους!

Αντί της ς, η διαιώνιση του εμπαιγμού και η απόλυτη ομολογία πίστης στους δανειστές και στους Βιομήχανους!

Ούτε την ογκώδη εργατική και λαϊκή δυσφορία, που εκδηλώνονταν ακριβώς δίπλα του, «είδε» και «άκουσε» ο κ. Τσίπρας, ούτε την πάνδημη προειδοποίηση ότι τα ψέματά του τελείωσαν «αφουγκράσθηκε»! Τόσο το χειρότερο για τον ίδιο!

Γιατί, οι έχουν και τη γνώση, πλέον, αλλά και τη να τον αντιμετωπίσουν. Γι αυτούς και για όσους αρνούνται, πια, να πληρώσουν τον βαρύ φόρο αίματος που προανήγγειλε ξανά ο Πρωθυπουργός, η ήταν το βήμα, εκκίνησης μιας νέας αγωνιστικής περιόδου, με την οποία και θα «καλωσορίσουν» σε λίγο και τους δανειστές και τον συνομιλητή τους, κ. Κατρούγκαλο!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση