Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τις εξαγγελίες Τσίπρα καταγγέλλει το ΕΚΒ
Τις εξαγγελίες Τσίπρα καταγγέλλει το ΕΚΒ

Τις εξαγγελίες Τσίπρα καταγγέλλει το ΕΚΒ

“Για άλλη μια φορά η Πρωθυπουργική παρουσία και του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ κατέδειξε την αναξιοπιστία του μεταλλαγμένου πολιτικού λόγου του, που, η συνειδητή μάλιστα εκφορά του τον καθιστά πιο επικίνδυνο!” Αυτά επισημαίνει το ΕΚΒ ,με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Επίσης αναφέρεται: “Από τα όσα είπε (κυρίως, όμως, από τα όσα απέκρυψε πάλι) ο Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύεται η βαθιά προσήλωσή του σε μνημονιακές επιταγές, υπέρμετρα δυσβάστακτες για τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία.

Αντί μιας έντιμης και θαρραλέας «συγγνώμης» για τα προ διετίας προεκλογικά ψέματα, η αμετανόητη συνέχισή τους!

Αντί της απολογίας, η διαιώνιση του εμπαιγμού και η απόλυτη ομολογία πίστης στους και στους Βιομήχανους!

Ούτε την ογκώδη εργατική και λαϊκή δυσφορία, που εκδηλώνονταν ακριβώς δίπλα του, «είδε» και «άκουσε» ο κ. Τσίπρας, ούτε την πάνδημη προειδοποίηση ότι τα ψέματά του τελείωσαν «αφουγκράσθηκε»! Τόσο το χειρότερο για τον ίδιο!

Γιατί, οι εργαζόμενοι έχουν και τη γνώση, πλέον, αλλά και τη να τον αντιμετωπίσουν. Γι αυτούς και για όσους αρνούνται, πια, να πληρώσουν τον βαρύ φόρο αίματος που προανήγγειλε ξανά ο Πρωθυπουργός, η ΔΕΘ ήταν το βήμα, εκκίνησης μιας νέας αγωνιστικής περιόδου, με την οποία και θα «καλωσορίσουν» σε λίγο και τους και τον συνομιλητή τους, κ. Κατρούγκαλο!”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση