Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Την πίττα του έκοψε ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας
Την πίττα του έκοψε ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας

Την πίττα του έκοψε ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία εκπροσώπων πολλών φορέων, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Οι γεωπόνοι διασκέδασαν και γέμισαν ασφυκτικά το «Καπηλειό του Βόλου» την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017. 
Τυχεροί αποδείχθηκαν οι  κ.κ.  Αντωνίου και Λαγός από τον Αλμυρό,  αφού ο πρώτος κέρδισε το φλουρί,  με δώρο διήμερη στο «Αρχοντικό Κλείτσα στην Πορταριά»,  ενώ ο δεύτερος ένα στερεοφωνικό συγκρότημα.
Συγκεκριμένα παρευρέθησαν  βουλευτές της  Μαγνησίας  η αντιπεριφερειάρχης   Κολυνδρίνη Δωροθέα  και οι θεματικοί αντι  Χατζόπουλος Βασίλειος και Κίτσιος Γεώργιος, οι πρώην υφυπουργοί  Μακρή Ζέττα και Χρυσοβελώνη Μαρίνα, ο αντιδήμαρχος Βόλου Ζέρβας Ανδρέας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Μπασδάνης Αριστοτέλης , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου  Γαϊτάνης Λάζαρος, η πρόεδρος του ΤΕΕ Καπούλα άνσυ, ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλίας  Ιωάννης, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου  Κλάρα Τίνα, του Εμπορικού Συλλόγου  Τσέλιος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος των ροταριανών  Μαραβέγιας Στυλιανός, οι περιφεριακοί Σύμβουλοι  Κοπάνας Αργύρης και Λουφόπουλος Δημήτριος, ο πρώην βουλευτής   Μουτσινάς Πάρις, διευθυντές υπηρεσιών του ομού και πλήθος γεωπόνων, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν η υφυπουργός  Παπανάτσιου Αικατερίνη και οι βουλευτές Μαγνησίας Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και Μπαλής Συμεών.
Η ομιλία του  πρόεδρου του Συλλόγου   Λάμπρου Κωνσταντίνου, αφού ευχήθηκε σε όλους  χρόνια πολλά, κινήθηκε στον άξονα της εξωστρέφειας που επιδεικνύει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και της  άψογης συνεργασίας που έχει με όλους τους φορείς γεγονός που απορρέει από την ανέφελη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. κάνοντας παράλληλα  μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.
Χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον είναι, ότι σχεδόν όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ομόφωνες, ενώ οι πολλές συνεργασίες με τους φορείς αποδεικνύουν την συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ.
Οι τελευταίες δράσεις του Συλλόγου ήταν η εσπερίδα για τον ζεόλιθο και την ΑΟΖ, η συμμετοχή  στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος TOPPS για την αειφόρο διαχείριση των φυτοπροστατευτικών ουσιών από το Τμήμα Γεωπονίας και η συνεργασία που προέκυψε με την Παγκύπρια Ένωση Γεωπόνων από την επίσκεψή των 50 Κυπρίων γεωπόνων στο Βόλο, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ και στις εγκαταστάσεις των  παραγωγών της εξαγωγικής ομάδας γαρδένιας.
 

 

Συνεργασίες με φορείς άνοιγμα στην κοινωνία

Ενδεικτικά  αναφέρεται η συνεργασία με τους φορείς σε ημερίδες, ενημερώσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα:
-Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

-Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αγροτικής οικονομίας

-Δήμοι: Βόλου, Ρήγα Φεραίου, Αλμυρού, Ζαγοράς –Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου

– βουλευτές Νομού

-

-Επιτροπή Ερευνών, ευρωπαϊκά προγράμματα

-Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ,ημερίδες, συνέδρια

-Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος

-Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος

-Μεταπτυχιακά

-ΓΕΩΤΕΕ

-ΤΕΕ

-Οικονομικό

- Μαγνησίας

-Σύνδεσμος Βιομηχάνων

Π

-Δικηγορικός Σύλλογος

-Ιατρικός Σύλλογος

-Οδοντιατρικός Σύλλογος

-Φαρμακευτικός Σύλλογος

Εμπορικός Σύλλογος

-Εργατικό Κέντρο Βόλου

-ΚΕΚ

-ΕΒΟΛ

-Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ»

-ΖΑΓΟΡΙΝ

-Υπηρεσίες Γεωπονικού ενδιαφέροντος (ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΚΕΠΥΕΛ, Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου κ.α.)

-Γεωπονικοί Σύλλογοι Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσης, Φθιώτιδας

-και την  Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση