Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Tην “Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ
Tην “Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ

Tην “Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών () καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη “Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ” (εφημερίδες “Μακεδονία” και “”) και τις συνεχείς μεθοδεύσεις της σε βάρος των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους.

Αυτή τη φορά μάλιστα η εταιρεία προχώρησε σε μια κίνηση απύθμενου εργοδοτικού θράσους και κυνισμού, απολύοντας τον εργασιακό εκπρόσωπο Κώστα Κεκελιάδη ενώ βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του! Παρουσιάζει μάλιστα την άρνησή του να επιστρέψει στην του χωρίς να έχει εξοφληθεί ως… , στερώντας του έτσι την αποζημίωση και το δικαίωμά του σε επίδομα ανεργίας!

Με τον τρόπο αυτό εκδικείται τον συνάδελφο, που εκτός των άλλων αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση, και χρησιμοποιεί την εξουθένωσή του ως παραδειγματισμό των υπολοίπων…

Και όλα αυτά σε μια επιχείρηση που χρωστά μισθούς τουλάχιστον 8 μηνών στους εργαζομένους της και που είναι απολύτως ασυνεπής σε όλες τις συμφωνίες και υποχρεώσεις της.

Σε μια επιχείρηση που προχώρησε σε μαζικές απολύσεις, υποχρέωσε τους εργαζόμενους σε ατομικά συμφωνητική με μειώσεις 30%, χρηματοδοτήθηκε με κρατική 10,2 εκατ. ευρώ, πήρε διαδοχικά και , εντάχθηκε στο άρθρο 99.

Η καταγγέλλει και τη νέα εργοδοτική αυθαιρεσία της “Μακεδονίας” και διακηρύσσει ότι θα αγωνιστεί για τη ματαίωσή της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

  • Απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη χώρου που μισθώνει #ΟμάδαΔΙΑΣ - https://t.co/4KhIAHMTlB -

"Αλιεύοντας" την είδηση