Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου από τον τηλεοπτικό σταθμό καταγγέλλει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων ς, Στ. ς και Εύβοιας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ” η απόλυση γίνεται σε μία περίοδο όπου στο τοπικό κανάλι έχει αλλάξει προσφάτως η και επιχειρείται να στηθεί ένα συνεχούς πίεσης και ανασφάλειας στους χώρους εργασίας, με διάφορες .

Οι δημοσιογράφοι απαιτούν να μπορούν να εργάζονται σε δημιουργικό που αναμφισβήτητα επιδρά στην απόδοσή τους και όχι υπό την απειλή της απόλυσης που κανέναν δεν διευκολύνει στο έργο του”.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ ζητά να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του Μάκη Θεοδώρου στον προαναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας και παράλληλα να σταματήσει οποιαδήποτε τακτική εκφοβισμού εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤ-Ε, μαζί με το σύνολο των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, μάχεται για την ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες με πρόσχημα την , έχουν επιβληθεί και παγιωθεί στον χώρο του τύπου εις βάρος των εργαζομένων που μετατρέπονται σε εξιλαστήρια θύματα!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση