Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου από τον τηλεοπτικό σταθμό TRTκαταγγέλλει η Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. ς και Εύβοιας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ” η απόλυση γίνεται σε μία περίοδο όπου στο τοπικό κανάλι έχει αλλάξει προσφάτως η διοίκηση και επιχειρείται να στηθεί ένα σκηνικό συνεχούς πίεσης και ανς στους χώρους εργασίας, με διάφορες .

Οι απαιτούν να μπορούν να εργάζονται σε δημιουργικό κλίμα που αναμφισβήτητα επιδρά στην απόδοσή τους και όχι υπό την της απόλυσης που κανέναν δεν διευκολύνει στο έργο του”.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ ζητά να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του Μάκη Θεοδώρου στον προαναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας και παράλληλα να σταματήσει οποιαδήποτε τακτική εκφοβισμού εργαζομένων στα ΜΜΕ.

.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤ-Ε, μαζί με το σύνολο των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, μάχεται για την ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες με πρόσχημα την οικονομική , έχουν επιβληθεί και παγιωθεί στον χώρο του τύπου εις βάρος των εργαζομένων που μετατρέπονται σε εξιλαστήρια !

"Αλιεύοντας" την είδηση