Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου από τον τηλεοπτικό σταθμό TRTκαταγγέλλει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ” η απόλυση γίνεται σε μία περίοδο όπου στο τοπικό κανάλι έχει αλλάξει προσφάτως η και επιχειρείται να στηθεί ένα σκηνικό συνεχούς πίεσης και ανασφάλειας στους χώρους εργασίας, με διάφορες .

Οι απαιτούν να μπορούν να εργάζονται σε δημιουργικό κλίμα που αναμφισβήτητα επιδρά θετικά στην απόδοσή τους και όχι υπό την της απόλυσης που κανέναν δεν διευκολύνει στο του”.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ ζητά να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του Μάκη Θεοδώρου στον προαναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας και παράλληλα να σταματήσει οποιαδήποτε τακτική εκφοβισμού εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤ-Ε, μαζί με το σύνολο των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, μάχεται για την ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες με πρόσχημα την οικονομική κρίση, έχουν επιβληθεί και παγιωθεί στον χώρο του τύπου εις βάρος των εργαζομένων που μετατρέπονται σε εξιλαστήρια θύματα!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση