Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την πόλυση του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου πό τον τηλεοπτικό σταθμό TRTκαταγγέλλει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ” η απόλυση γίνεται σε μία περίοδο όπου στο τοπικό κανάλι έχει αλλάξει προσφάτως η και επιχειρείται να στηθεί ένα σκηνικό συνεχούς πίεσης και ανασφάλειας στους χώρους ς, με διάφορες παρεμβάσεις.

Οι δημοσιογράφοι απαιτούν να μπορούν να εργάζονται σε δημιουργικό που αναμφισβήτητα επιδρά στην απόδοσή τους και όχι υπό την απειλή της απόλυσης που κανέναν δεν διευκολύνει στο έργο του”.

Η ΕΣΗΕΘ ζητά να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του Μάκη Θεοδώρου στον προαναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας και παράλληλα να σταματήσει οποιαδήποτε τακτική εκφοβισμού εργαζομένων στα .

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤ-Ε, μαζί με το σύνολο των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χς, μάχεται για την ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες με πρόσχημα την οικονομική κρίση, έχουν επιβληθεί και παγιωθεί στον χώρο του τύπου εις βάρος των εργαζομένων που μετατρέπονται σε εξιλαστήρια !

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση