Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Την απόλυση του δημοσιογράφου Μάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό TRTκαταγγέλλει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ” η απόλυση γίνεται σε μία περίοδο όπου στο τοπικό κανάλι έχει αλλάξει προσφάτως η διοίκηση και επιχειρείται να στηθεί ένα σκηνικό συνεχούς πίεσης και ανασφάλειας στους χώρους εργασίας, με διάφορες παρεμβάσεις.

Οι δημοσιογράφοι απαιτούν να μπορούν να εργάζονται σε δημιουργικό κλίμα που αναμφισβήτητα επιδρά θετικά στην απόδοσή τους και όχι υπό την απειλή της απόλυσης που κανέναν δεν διευκολύνει στο του”.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ ζητά να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του Μάκη στον προαναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας και παράλληλα να σταματήσει οποιαδήποτε τακτική εκφοβισμού εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤ-Ε, μαζί με το σύνολο των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, μάχεται για την ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες με πρόσχημα την οικονομική κρίση, έχουν επιβληθεί και παγιωθεί στον χώρο του τύπου εις βάρος των εργαζομένων που μετατρέπονται σε εξιλαστήρια θύματα!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση