Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Tη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων καταγγέλλει η ΕΣΗΕΜ-Θ
Tη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων καταγγέλλει η ΕΣΗΕΜ-Θ

Tη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων καταγγέλλει η ΕΣΗΕΜ-Θ

ιοικητικό Συμβούλιο της κτδικάζει τη δύο δημοσιογράφων, του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-ς Δημήτρη Χορταργιά και της  Κατερίνας Τασσοπούλου, μέσα στο Βόλου έπειτα από επεισόδια που μεθοδεύτηκαν εν αναμονή της ς του Αχ. Μπέου.

Ενέργειες όπως αυτή στρέφονται εναντίον της ελευθεροτυπίας και είναι αδιανόητο ότι τις υποκινούν πρόσωπα τα οποία διατηρούν δημόσιες θέσεις και οφείλουν να υπερασπίζονται τις αρχές της δημοκρατίας.

Η εκφράζει τη συμπαράστασή της στους δύο συναδέλφους και διατυπώνει την αταλάντευτη πίστη της στην ανεμπόδιστη του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση