Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τη μονομερή εκ περιτροπής εργασίας στη ΒΕΜΕΚΕΠ καταγγέλλει το ΕΚΒ
Τη μονομερή εκ περιτροπής εργασίας στη ΒΕΜΕΚΕΠ καταγγέλλει το ΕΚΒ

Τη μονομερή εκ περιτροπής εργασίας στη ΒΕΜΕΚΕΠ καταγγέλλει το ΕΚΒ

Ως απαράδεκτη και αυθαίρετη καταγγέλλει η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου την μονομερή απόφαση της «ΒΕΜΕΚΕΠ ΑΒΕΕ» να θέσει το προσωπικό σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας, από την Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η απόφαση αυτή, με οποιοδήποτε πρόσχημα και αν λήφθηκε, βρίσκεται σε πλήρη ανακολουθία με τις ρητές δεσμεύσεις της Εταιρίας, κατά την τριμερή συνάντηση των εκπροσώπων όλων των πλευρών (Εταιρίας, Σωματείου, ΕΚΒ), στην Επιθεώρηση Εργασίας, ότι «μετά τον Απρίλη, το εργασιακό καθεστώς στην επιχείρηση θα ομαλοποιείτο πλήρως και δεν θα υπήρχαν μονομερείς ενέργειες».

Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο, με την τωρινή της απόφαση να καταστεί η ίδια …αναξιόπιστη, η Εταιρία επιλέγει να ανοίξει, ταυτόχρονα, και τον Ασκό του Αιόλου!
Το ΕΚΒ καλεί την «ΒΕΜΕΚΕΠ ΑΒΕΕ» να μην επιλέξει την σύγκρουση με τους εργαζόμενους, τους οποίους και δηλώνει πως θα συμπαρασταθεί, στηρίζοντας την όποια απόφαση λάβουν ενάντια στην εργοδοτική αυτή πρόκληση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση