Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Tη Δημοτική Αρχή Βόλου καταγγέλλει το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Tη Δημοτική Αρχή Βόλου  καταγγέλλει το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Tη Δημοτική Αρχή Βόλου καταγγέλλει το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Το Κλδικό Συνδικάτο Εργζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Βόλου για την ταύτισή της με την επιδίωξη της ς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να «στραγγαλίσει» το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, που ετοιμάζεται σε συν με την και το ΔΝΤ μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης και με την απόλυτη στήριξη των άλλων αστικών κομμάτων να δώσει ένα σημαντικό χτύπημα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

ι' ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή του Βόλου, προσπαθεί να στοχοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και στο πρόσωπο της συνδικαλίστριας Εύης Καρυδάκη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμε στο .

Η Εύη Καρυδάκη, εκλεγμένη συνδικαλίστρια, του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, διώκεται με την κατηγορία ότι έσκισε ένα κενό, ασυμπλήρωτο έντυπο αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων ενώπιον των υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής του Βόλου. Έτσι ενεργοποιήθηκε η νομοθετική διάταξη περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας».

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για «περικοπή μισθού 1 μήνα» είναι μια ενέργεια, απαράδεκτη και τρομοκρατική.

Η Κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της για το γεγονός ότι υποθάλπει τέτοια φαινόμενα.

Απαιτούμε να καταργηθεί ή να ακυρωθεί η διάταξη του ν. Μανιτάκη – Μητσοτάκη περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας» πολύ περισσότερο όταν αφορά την άσκηση της , πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας, όπως όλο το αντιδραστικό πλαίσιο της αξιολόγησης του ν. Βερναδάκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση