Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Tη Δημοτική Αρχή Βόλου καταγγέλλει το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Tη Δημοτική Αρχή Βόλου  καταγγέλλει το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Tη Δημοτική Αρχή Βόλου καταγγέλλει το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Βόλου για την ταύτισή της με την επιδίωξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να «στραγγαλίσει» το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, που ετοιμάζεται σε συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης και με την απόλυτη στήριξη των άλλων αστικών κομμάτων να δώσει ένα σημαντικό χτύπημα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Γι’ ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή του Βόλου, προσπαθεί να στοχοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και στο πρόσωπο της συνδικαλίστριας Εύης Καρυδάκη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου.

Η Εύη Καρυδάκη, εκλεγμένη συνδικαλίστρια, γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, διώκεται με την κατηγορία ότι έσκισε ένα κενό, ασυμπλήρωτο έντυπο αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων ενώπιον των υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής του Βόλου. Έτσι ενεργοποιήθηκε η νομοθετική διάταξη περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας».

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για «περικοπή μισθού 1 μήνα» είναι μια ενέργεια, απαράδεκτη και τρομοκρατική.

Η Κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της για το γεγονός ότι υποθάλπει τέτοια φαινόμενα.

Απαιτούμε να καταργηθεί ή να ακυρωθεί η διάταξη του ν. Μανιτάκη – Μητσοτάκη περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας» πολύ περισσότερο όταν αφορά την άσκηση της συνδικαλιστικά, πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας, όπως όλο το αντιδραστικό πλαίσιο της αξιολόγησης του ν. Βερναδάκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τουλάχιστον 40 Αμερικανοί επιβάτες του Diamond Princess έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό - https://t.co/tcYGNzpBcH -

  • Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2020 - https://t.co/zKwiPwwVEe -

  • Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ο Απόστολος Κουταρέλος - https://t.co/Ici26OH4gZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση