Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Tη ΔΑΣ Επισιτισμού καταγγέλλει το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού Μαγνησίας
Tη ΔΑΣ Επισιτισμού καταγγέλλει το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού  Μαγνησίας

Tη ΔΑΣ Επισιτισμού καταγγέλλει το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού Μαγνησίας

     Η του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού . ς, πληροφορεί την «ΔΑΣ Επισιτισμού», ότι, σε αντίθεση με ό,τι πράττει εκείνη, τα Δελτία Τύπου, που ενίοτε, χρειάζεται να εκδώσει για να καταγγείλει οποιαδήποτε δίωξη εργαζομένων (και όχι συγκυριακά κάποιων …κομματικών στελεχών), δεν της τα υπαγορεύει κανένας Κομματικός πάτρωνας, αλλά τα αποφασίζει η ίδια.

Με αυτή την βασική επισήμανση σαν αρχή, γνωρίζει στη ΔΑΣ ότι το Σωματείο Επισιτισμού πάντοτε (φυσικά δε και τώρα, στην περίπτωση της ) καταγγέλλει από τα πρώτα τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και στηρίζει ανεπιφύλακτα τους απολυθέντες, τους οποίους και δεν διακρίνει ανάλογα με το αν φέρουν συνδικαλιστικό αξίωμα ή είναι απλά .

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:   ” Θα θυμίσουμε, λοιπόν, στην …κλαίουσα από συναδελφική «υπερευαισθησία» «ΔΑΣ Επιστισμού», ότι, κατά καιρούς είχαμε και έχουμε και σε άλλους χώρους, με διωκόμενους απλούς εργαζόμενους και στελέχη συλλήβδην (ΚΟΤΙ π.χ.), αλλά ουδέποτε η Παράταξη ή το που της φορά το «καπίστρι», έκλαυσαν το ίδιο …πικρά, για την τύχη εκείνων των συναδέλφων.

Συναδέλφων, μάλιστα, και Συνδικαλιστών που τιμούσαν τις Συλλογικές τους Συμβάσεις και τις υπερασπίζονταν και δεν σκέφτονταν, καν, να τις απαξιώσουν, υπογράφοντας σχέση εργασίας με …μπλοκάκια, όντες, μάλιστα, Συνδικαλιστές.

Τους εργαζόμενους, λοιπόν, τους διαχωρίζει και τους «ταυτοποιεί», ανάλογα με τα «χρώματα» αρεσκείας της, η ΔΑΣ και όχι το Σωματείο. Που, ενώ στον χώρο του αντιμετωπίζει ανάλογα ή και χειρότερα ακόμη προβλήματα από την , δεν είδε ποτέ τη ΔΑΣ να αγωνίζεται με το ίδιο σθένος για να τα αντιμετωπίσουμε! Προτιμώντας μάλλον, να κάνει τον «σερβιτόρο» κομματικών Δελτίων Τύπου προς …συνυπογραφή.

Αυτά, προς το παρόν, και, αν χρειασθεί, θα επανέλθουμε…”

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση