Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Θετικοί οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΣ στην πρόταση του μεσολαβητή
Θετικοί οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΣ στην πρόταση του μεσολαβητή

Θετικοί οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΣ στην πρόταση του μεσολαβητή

Θετικοί εμφανίζονται οι στην ΙΜΑΣ στην αποδοχή εκ μέρους τους της πρότασης του μεσολαβητή εργασίας, που, αφού εξέτασε τα αιτήματα των δύο πλευρών πρότεινε την αποδοχή εκ μέρους των εργαζομένων μείωσης των μισθών σε ποσοστό 8%, σε μια κίνηση καλής θέλησης, για να βοηθηθεί η επιχείρηση στη δύσκολη συγκυρία.

Σήμερα οι στην ΙΜΑΣ πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, όπου έγινε η της πρότασης του μεσολαβητή και βρίσκεται κοντά στην πρόταση των εργαζομένων που είχαν προτείνει μείωση 6-7% σε ένδειξη καλής θέλησης και με την προϋπόθεση η βιομηχανία να ανακαλέσει τις τέσσερις .

Τελικά δέχτηκαν την πρόταση του μεσολαβητή και αύριο Παρασκευή το μεσημέρι θα γίνει της διεύθυνσης του εργοστασίου με το Σωματείο Εργαζομένων, για να τεθεί υπόψη η πρόταση που ενέκρινε η γενική συνέλευση.

Η θεωρείται κρίσιμη για τους εργαζόμενους, πληροφορίες των οποίων αναφέρουν ότι η εταιρία εμμένει στη νέα επιχειρησιακή να συμπεριλάβει τις ευέλικτες μορφές , κάτι που βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους τους εργαζόμενους. Το Σωματείο θα υποστηρίξει ότι αποδέχτηκε την πρόταση του μεσολαβητή, που ισοδυναμεί με μείωση του εργατικού κόστους κατά 800.000 € ετησίως και θα ζητήσει από την εταιρία να κάνει με τη σειρά της την καλή κίνηση προς τους εργαζόμενους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση