Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Θετικοί οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΣ στην πρόταση του μεσολαβητή
Θετικοί οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΣ στην πρόταση του μεσολαβητή

Θετικοί οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΣ στην πρόταση του μεσολαβητή

Θετικοί εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην Ι στην αποδοχή εκ μέρους τους της πρότασης του μεσολαβητή εργασίας, που, αφού εξέτασε τα αιτήματα των δύο πλευρών πρότεινε την αποδοχή εκ μέρους των εργαζομένων ς των μισθών σε ποσοστό 8%, σε μια κίνηση καλής θέλησης, για να βοηθηθεί η επιχείρηση στη δύσκολη συγκυρία.

Σήμερα οι εργαζόμενοι στην Ι πραγματοποίησαν , όπου έγινε η της πρότασης του μεσολαβητή και βρίσκεται κοντά στην πρόταση των εργαζομένων που είχαν προτείνει 6-7% σε ένδειξη καλής θέλησης και με την προϋπόθεση η βιομηχανία να ανακαλέσει τις τέσσερις απολύσεις.

Τελικά δέχτηκαν την πρόταση του μεσολαβητή και αύριο Παρασκευή το μεσημέρι θα γίνει της διεύθυνσης του εργοστασίου με το Σωματείο Εργαζομένων, για να τεθεί υπόψη η πρόταση που ενέκρινε η .

Η θεωρείται κρίσιμη για τους εργαζόμενους, πληροφορίες των οποίων αναφέρουν ότι η εταιρία εμμένει στη νέα επιχειρησιακή σύμβαση να συμπεριλάβει τις ευέλικτες μορφές , κάτι που βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους τους εργαζόμενους. Το Σωματείο θα υποστηρίξει ότι αποδέχτηκε την πρόταση του μεσολαβητή, που ισοδυναμεί με μείωση του εργατικού κόστους κατά 800.000 € ετησίως και θα ζητήσει από την εταιρία να κάνει με τη σειρά της την καλή κίνηση προς τους εργαζόμενους.

"Αλιεύοντας" την είδηση