Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Tελετή αποκαλυπτηρίων τιμητικής αναμνηστικής στήλης στη ΓΣΕΒΕΕ
Tελετή αποκαλυπτηρίων τιμητικής αναμνηστικής στήλης στη ΓΣΕΒΕΕ

Tελετή αποκαλυπτηρίων τιμητικής αναμνηστικής στήλης στη ΓΣΕΒΕΕ

Σε συγκίνησης πργμτοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στη ΓΕΕ η τελετή αποκαλυπτηρίων τιμητικής αναμνηστικής στήλης στην οποία αναγράφονται τα ονόματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΕ κατά την περίοδο του Αυγούστου 2006, με των οποίων την απόφαση και ενεργή υποστήριξη αγοράστηκε και ολοκληρώθηκε το κεντρικό κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ, επί της οδού Αριστοτέλους 46 στην .

Σε αυτή την συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση, ο πρόεδρος και το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ εξέφρασαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προσπάθειες και το έργο των μελών του Δ.Σ του 2006 και την εκτίμησή τους προς τα πρόσωπα της προηγούμενης Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, τόσο για τη συνολική συνεισφορά τους, όσο και για την παρουσία τους στην τελετή.

«Η αναμνηστική τιμητική στήλη που θα κοσμεί πλέον το κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ, αποτελεί την πρώτη πράξη πολλών και ποικίλων πρωτοβουλιών που θα υλοποιήσει η Γενική Συνομοσπονδία κατά το τρέχον έτος εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή της το 1919.

Η ΓΣΕΒΕΕ συμπληρώνει έναν αιώνα και συνεχίζει δυναμικά, κάτι που δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία για τη μελέτη της ενδιαφέρουσας ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και αναστοχασμού των δράσεων της Συνομοσπονδίας στα χρόνια ζωής της για την υποστήριξη και την προάσπιση των συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Είναι ταυτόχρονα μια αφορμή για την ανάδειξη του έργου και της γενικότερης συμβολής των συνδικαλιστικών στελεχών, που με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους, μέσα στο πέρασμα του χρόνου, οδήγησαν τη ΓΣΕΒΕΕ στο σήμερα και η συμβολή της συγκεκριμένης Διοίκησης υπήρξε μεγάλη και καθοριστική σε πολλούς τομείς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς.

Της τελετής προηγήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με τις ευλογίες του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών κ.κ. Συμεών, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και αναφέρθηκε στην ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ και την συμβολή της στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χς και την συμβολή της στην κοινωνική συνοχή.

Την αποκάλυψη της αναμνηστικής στήλης έκαναν οι  Γεώργιος , δήμαρχος Αθηναίων, Δημήτριος Αυλωνίτης, γεν. γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή και ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ,  Δημήτρης Ασημακόπουλος με τον πρώην γενικό γραμματέα,  Νίκο Σκορίνη.

Στην τελετή , τιμήθηκε από το Νομό Μαγνησίας ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Μαγνησίας () Ευστάθιος Πλαστάρας, όντας μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ την περίοδο του Αυγούστου 2006, συμβάλλοντας στις δράσεις εκείνης της περιόδου. Για την αναγνώριση αυτή επιθυμεί και το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της να συγχαρεί τον κ. Πλαστάρα Ευστάθιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση