Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Tα Σωματεία καλεί η ΠΑΣΕΒΕ για το ασφαλιστικό
Tα Σωματεία καλεί η ΠΑΣΕΒΕ για το ασφαλιστικό

Tα Σωματεία καλεί η ΠΑΣΕΒΕ για το ασφαλιστικό

Τα πρωτοβάθμια Σωματεία Επαγγελματιών, και Εμπόρων Μαγνησίας, καλεί σε σύσκεψη η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, μεθαύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 18.30, στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών, για να συντονίζει τον αγώνα ενάντια στο .

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, μέλη της ΠΑΣΕΒΕ, κατήγγειλαν τη της ΟΕΒΕΜ, διότι δεν τους παραχώρησε την αίθουσα για να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη.

Όπως ανέφεραν τα μέλη της ΠΑΣΕΒΕ Δημήτρης Αδραχτάς, μέλος του Δ.Σ. των Ιδιοκτητών Ταξί και Μάνθος Κοντάκης, γραμματέας του Δ.Σ. των υδραυλικών, στη σύσκεψη που θα γίνει, θα συζητηθούν οι εξελίξεις και θα σχεδιαστεί κλιμάκωση της πάλης, για την προετοιμασία της απεργίας, την ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νόμου στη Βουλή.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των συνταξιούχων - Θανάσης Κοντονίνας, που τόνισε ότι όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία 80 χρόνια με την κοινωνική ασφάλιση θα καταργηθούν, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι θέμα μόνο των συνταξιούχων, αλλά και των εργαζόμενων επαγγελματιών, εμπόρων και .

Σύμφωνα με τα μέλη της ΠΑΣΕΒΕ, με το νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, με βάση το εισόδημα και τα δραστικά μέτρα αναπλήρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων οδηγείται σε συντάξεις πείνας και κοινωνικές παροχές …ασπιρίνης.

Οι αυτοαπασχολούμενοι, καλούν τους ΕΒΕ να δώσουν μαζική και δυναμική απάντηση στην επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα και όλοι μαζί, με τα Σωματεία και τις Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κλάδο και γειτονιά να δημιουργήσουν αντίστασης και να δυναμώσουν την κοινή δράση και τη συμμαχία με όλα τα λαϊκά στρώματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση