Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Στo πλίσιo των τκτικών επαφών των φορέων με την περιφερειακή αρχή, η αεριφερειάρχης  Δωροθέα , συναντήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο των  Π.Ε. ς και Σποράδων με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Βόλου “Volos Taxi” Ευδόκιμο Πασχαλίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου και ΝΙωνίας «Άγιος Χριστόφορος» Δημήτριο Καψιώχα, παρουσία και του θεματικού αεριφερειάρχη Αθαν. Μόρα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα του κλάδου που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, καθώς και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση των τελευταίων μηνών στην ελεύθερη .

Επιπλέον αξιολογήθηκε το θέμα των μαθητικών μεταφορών που πραγματοποιείται από τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και η καθοριστική συμβολή  του κλάδου στη συγκεκριμένη δράση, ενώ ενημερώθηκαν για τις νέες σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες.

Παράλληλα, συζητήθηκε η δυνατότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να συμμετέχουν στο επερχόμενο νέο στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής από την «Ανάσα 2».

Τέλος, συζητήθηκαν γενικότερα αιτήματα του κλάδου και σχετικές επ' αυτών παρεμβάσεις, στις οποίες θα προβεί η αντιπεριφερειάρχης στα αρμόδια Υπουργεία το αμέσως ερχόμενο διάστημα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση