Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Στo πλαίσιo των τακτικών επαφών των φορέων με την περιφερειακή αρχή, η αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη, συναντήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο των  Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Βόλου “Volos Taxi” Ευδόκιμο Πασχαλίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου και ΝΙωνίας «Άγιος Χριστόφορος» Δημήτριο Καψιώχα, παρουσία και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αθαν. Μόρα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα του κλάδου που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ταξί, καθώς και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη των τελευταίων μηνών στην ελεύθερη οικονομία.

Επιπλέον αξιολογήθηκε το θέμα των μαθητικών μεταφορών που πραγματοποιείται από τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και η καθοριστική συμβολή  του κλάδου στη συγκεκριμένη δράση, ενώ ενημερώθηκαν για τις νέες σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες.

Παράλληλα, συζητήθηκε η δυνατότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να συμμετέχουν στο επερχόμενο νέο στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας «Ανάσα 2».

Τέλος, συζητήθηκαν γενικότερα αιτήματα του κλάδου και σχετικές επ’ αυτών παρεμβάσεις, στις οποίες θα προβεί η αντιπεριφερειάρχης στα αρμόδια Υπουργεία το αμέσως ερχόμενο διάστημα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση