Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Τα προβλήματα των ΤΑΞΙ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Στo πλαίσιo των τακτικών επαφών των φορέων με την περιφερειακή αρχή, η   Δωροθέα , συναντήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο των  με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Βόλου “Volos Taxi” Ευδόκιμο Πασχαλίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου και ΝΙωνίας «Άγιος Χριστόφορος» Δημήτριο Καψιώχα, παρουσία και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αθαν. Μόρα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα του κλάδου που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί, καθώς και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη των τελευταίων μηνών στην ελεύθερη οικονομία.

Επιπλέον αξιολογήθηκε το θέμα των μαθητικών μεταφορών που πραγματοποιείται από τους οδηγούς ταξί και η καθοριστική συμβολή  του κλάδου στη συγκεκριμένη δράση, ενώ ενημερώθηκαν για τις νέες σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες.

Παράλληλα, συζητήθηκε η δυνατότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να συμμετέχουν στο επερχόμενο νέο πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής από την «Ανάσα 2».

Τέλος, συζητήθηκαν γενικότερα αιτήματα του κλάδου και σχετικές επ’ αυτών παρεμβάσεις, στις οποίες θα προβεί η στα αρμόδια Υπουργεία το αμέσως ερχόμενο διάστημα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση