Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τα αποτελέσματα στα υπηρεσιακά συμβούλια ΟΤΑ Μαγνησίας
Τα αποτελέσματα στα  υπηρεσιακά συμβούλια ΟΤΑ  Μαγνησίας

Τα αποτελέσματα στα υπηρεσιακά συμβούλια ΟΤΑ Μαγνησίας

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η καταμέτρηση των ψήφων στις που έγιναν την Τρίτη, για τα υπηρεσιακά συμβούλια στους ΟΤΑ της Μαγνησίας.

Πρώτη ανακηρύχθηκε η Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ «Απόστολος Πλαγεράς» και δεύτερη η που εκλέγουν από έναν υπάλληλο στους μόνιμους, ενώ οι τρεις ανεξάρτητες υποψήφιες συγκέντρωσαν μικρό αριθμό ψήφων.

Η προσέλευση των εργαζομένων στην εκλογική διαδικασία ήταν μεγάλη, καθώς ψήφισαν 537 μόνιμοι και 270 αορίστου χρόνου.

Στο σύνολο των Δήμων η Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ «Απόστολος Πλαγεράς» έλαβε 380 ψήφους και η 315.

Στους μόνιμους υπαλλήλους βρέθηκαν 29 λευκά και άκυρα και έλα ο «Απ. Πλαγεράς» 254 ψήφους, η ΟΤΑ 209, η Δήμητρα Ανέστη – Κράβαρη 33 και η Άννα Χατζηγεωργίου 12.

Εκλέγονται οι Ευθαλία Στάχτου και Αναστάσιος Πετρόπουλος, με αναπληρώτρια την Αγλαΐα Καραμανλή και την Ευγενία Παπαδοπούλου.

Στους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου βρέθηκαν 14 λευκά, ο «Απ. Πλαγεράς» έλαβε 126 ψήφους και η ΔΑΣ ΟΤΑ 106, ενώ η Κατερίνα Μπακαλέξη 24 ψήφους.

Εκλέγονται οι Γιώργος Κατσιφός και Σταυρούλα Καρυδάκη, με τους Τζαννέτος Παπαγεωργίου και Γιάννης Κουτής.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ δήλωσε ότι το των εκλογών είναι καταρχήν ενωτικό στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, διότι στα υπηρεσιακά συμβούλια κρίνονται υποθέσεις συναδέλφων που αφορούν από το μεροκάματα, μέχρι την υγεία τους.

«Εμείς σταθερά παραμένουμε στο πλευρό ων εργαζομένων με εντιμότητα και δικαιοσύνη, υπερασπίζοντάς τους. Τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και μας έδωσαν ξανά την πρωτιά», δήλωσε η εκλεγείσα στο υπηρεσιακό συμβούλιο.

"Αλιεύοντας" την είδηση