Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνεργάτες για έρευνες αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή
Συνεργάτες για έρευνες αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή

Συνεργάτες για έρευνες αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτικών Συνεργατών για τις διενεργούμενες από αυτές στατιστικές έρευνες (περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2017) να υποβάλουν σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από σήμερα 18 Νοεμβρίου, μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2016. Το μητρώο που τηρείται από την ΕΛΣΤΑΤ, θα ισχύσει από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του 2017, για οκτώ μήνες.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτικών Συνεργατών έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 ως 67 ετών.

Αποκλειστικά και μόνο για τη συμμετοχή στην Ετήσια Γεωργική Έρευνα, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο γεωπόνοι (γεωτεχνικοί) ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-67 ετών με γνώση Η/Υ (Microsoft Office Excel).

Οι υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και άλλων δημόσιων οργανισμών δεν έχουν δικαίωμα υποβολής και εγγραφής σε αυτά τα Μητρώα.

Οι ιδιωτικοί συνεργάτες λαμβάνουν μέρος υποχρεωτικά σε μη αμειβόμενα για την εκπαίδευσή τους όσον αφορά στην ορθή συμπλήρωση των ερωτηματολογίων κάθε έρευνας που συμμετέχουν και οι αμοιβή τους καθορίζεται με προκαθορισμένους κανόνες μέτρησης του έργου τους ανά μονάδα, ανάλογα με τον αριθμό των πλήρως και ορθά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που παραδίδει έγκαιρα κάθε συνεργάτης.

Οι για εγγραφή στο νέο Μητρώο υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ www.statistics.gr, στην κεντρική σελίδα του portal, θεματική ενότητα ΕΛΣΤΑΤ, ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση