Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνεργάτες για έρευνες αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή
Συνεργάτες για έρευνες αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή

Συνεργάτες για έρευνες αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή

Η Ελληνική Σττιστική Αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτικών Συνεργατών για τις διενεργούμενες από αυτές στατιστικές έρευνες (περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου ) να υποβάλουν σχετική ηλεκτρονική αίτηση ς ενδιαφέροντος, από σήμερα 18 Νοεμβρίου, μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2016. Το μητρώο που τηρείται από την ΕΛΣΤΑΤ, θα ισχύσει από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του , για οκτώ μήνες.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτικών Συνεργατών έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 ως 67 ετών.

Αποκλειστικά και μόνο για τη συμμετοχή στην Ετήσια Γεωργική Έρευνα, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο γεωπόνοι (γεωτεχνικοί) ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής ή Τεχνος εκπαίδευσης, ηλικίας 22-67 ετών με γνώση Η/Υ ( Office Excel).

Οι υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, ΝΠΔΔ, και άλλων δημόσιων οργανισμών δεν έχουν δικαίωμα υποβολής και εγγραφής σε αυτά τα Μητρώα.

Οι ιδιωτικοί συνεργάτες λαμβάνουν μέρος υποχρεωτικά σε μη αμειβόμενα σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους όσον αφορά στην ορθή συμπλήρωση των ερωτηματολογίων κάθε ς που συμμετέχουν και οι αμοιβή τους καθορίζεται με προκαθορισμένους κανόνες μέτρησης του υ τους ανά μονάδα, ανάλογα με τον αριθμό των πλήρως και ορθά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που παραδίδει έγκαιρα κάθε συν.

Οι αιτήσεις για εγγραφή στο νέο Μητρώο υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ www.statistics.gr, στην κεντρική σελίδα του portal, θεματική ενότητα ΕΛΣΤΑΤ, ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση