Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς
Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς

Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς

Οι συσκευές κλιμτισμού κι ψύξης είναι πολύ σημαντικές τόσο για την λειτουργικότητα κάθε οικιακού και επαγγελματικού χώρου, όσο και για το . Η εγκατάσταση, και επισκευή των συσκευών αυτών πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από αδειοδοτημένα και πιστοποιημένα συνεργεία τεχνικών ψυκτικών.

Κάθε εργασία που εκτελείται σε ψυκτικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις απαιτεί την τήρηση και εφαρμογή νομοθετικών διατάξεων και μέτρων ασφαλείας.

Μετά την ολο των εργασιών ο επαγγελματίας αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός θα σας προσκομίσει σχετική βεβαίωση ότι έγιναν οι κατάλληλες και τηρήθηκαν όλες οι κανονιστικές διατάξεις που προβλέπονται από την Ελληνική και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς

Επιλέξτε Επαγγελματίες Αδειούχους Πιστοποιημένους Ψυκτικούς Εγκαταστάσεων για τους παρακάτω λόγους:
1. Έχουν πρόσβαση σε νόμιμα πιστοποιημένα ψυκτικά υγρά
2. Χρησιμοποιούν αξιόπιστα ποιοτικά υλικά
3. Καταρτίζονται, εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για τεχνολογικά θέματα και εξελίξεις

4. Δίνουν λύσεις με βασικό κριτήριο την εξοικονόμηση ς και ταυτόχρονα την αποδοτικότερη λειτουργία και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελάτη

5. Οι που εκτελούν καλύπτονται από αστική ευθύνη

6. Σε περίπτωση ελέγχου (π.χ. Κλιμάκια Υπουργείων ή Περιφέρειας) μόνο ο επαγγελματίας αδειούχος ψυκτικός μπορεί να βεβαιώσει την καλή εκτέλεση εργασιών που αφορούν τις συσκευές ψύξης και κλιματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. . Τηλ. 2421302168, διεύθυνση Παύλου Μελά 43-45 (1 ος όροφος), email: somatiopsiktikonmagnisias@gmail.com.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση