Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με αντιδήμαρχο οικονομικών
Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με αντιδήμαρχο οικονομικών

Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με αντιδήμαρχο οικονομικών

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων . () επισκέφθηκαν σήμερα τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Αριστείδη Σαββάκη στο γραφείο του, με κύριο θέμα συζήτησης την στέγαση της και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων μελών της.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν εκ μέρους της ο πρόεδρος , ο ’ αντιπρόεδρος Ευάγγελος Λαλίτσας, ο Β’ αντιπρόεδρος Βασίλειος Τόπας, η γεν. γραμματέας Δωροθέα Καναβιτσά, το μέλος Γεώργιος Γκάλιος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων . και του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Σεραφείμ Μαουσίδης.

Στη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ΟΕΒΕΜ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία με βασικότερο θέμα συζήτησης την στέγασή τους.

Είναι μια πραγματικά δύσκολη για την Ομοσπονδία και τα Σωματεία, που καλούνται να καλύψουν αρκετές δαπάνες, χωρίς όμως να έχουν τα αντίστοιχα έσοδα.

Τα Συνδικαλιστικά αυτά όργανα και οι διοικήσεις που εκλέγονται, εκπροσωπούν πλήθος επιχειρηματιών του νομού Μαγνησίας και αγωνίζονται καθημερινά για τις διεκδικήσεις των επαγγελματιών, βιοτεχνών & εμπόρων του νομού, ενώ παράλληλα κάνουν πράξη την κοινωνική τους ευαισθησία.

Ο Αριστείδης Σαββάκης υποδέχτηκε τους εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ και έδειξε το ενδιαφέρον του για το σημαντικό θέμα της στέγασης.

Η στέγαση της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων μελών της, είναι ένα φλέγον ζήτημα, για το οποίο εδώ και αρκετό καιρό η Διοίκηση της ΟΕΒΕΜ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσει μια οριστική λύση.

Με την σημερινή στο , ο δεσμεύτηκε να εξετάσει το ζήτημα και τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νέα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση