Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με αντιδήμαρχο οικονομικών
Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με αντιδήμαρχο οικονομικών

Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με αντιδήμαρχο οικονομικών

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) επισκέφθηκαν σήμερα τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Αριστείδη Σαββάκη στο γραφείο του, με κύριο θέμα συζήτησης την στέγαση της ΟΕΒΕΜ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων μελών της.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ο πρόεδρος Τρύφων Πλαστάρας, ο Α’ αντιπρόεδρος Ευάγγελος Λαλίτσας, ο Β’ αντιπρόεδρος Βασίλειος Τόπας, η γεν. γραμματέας Δωροθέα Καναβιτσά, το μέλος Γεώργιος Γκάλιος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας και του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ΟΕΒΕΜ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία με βασικότερο θέμα συζήτησης την στέγασή τους.

Είναι μια περίοδος πραγματικά δύσκολη για την Ομοσπονδία και τα Σωματεία, που καλούνται να καλύψουν αρκετές δαπάνες, χωρίς όμως να έχουν τα αντίστοιχα έσοδα.

Τα Συνδικαλιστικά αυτά όργανα και οι διοικήσεις που εκλέγονται, εκπροσωπούν πλήθος επιχειρηματιών του νομού Μαγνησίας και αγωνίζονται καθημερινά για τις διεκδικήσεις των επαγγελματιών, βιοτεχνών & εμπόρων του νομού, ενώ παράλληλα κάνουν πράξη την κοινωνική τους ευαισθησία.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αριστείδης Σαββάκης υποδέχτηκε τους εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ και έδειξε το ενδιαφέρον του για το σημαντικό θέμα της στέγασης.

Η στέγαση της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων μελών της, είναι ένα φλέγον ζήτημα, για το οποίο εδώ και αρκετό καιρό η Διοίκηση της ΟΕΒΕΜ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσει μια οριστική λύση.

Με την σημερινή συνάντηση στο Δήμο Βόλου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών δεσμεύτηκε να εξετάσει το ζήτημα και τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Βάναυσο» το δεύτερο κύμα προειδοποιεί ο επικεφαλής Γάλλος λοιμωξιολόγος - https://t.co/hJVLK1dwAH -

  • Το ρωσικό εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ανοσία και σε άλλους κορωνοϊούς - https://t.co/W2hI1LB7BC -

  • Tραμπ vs Μπάιντεν: Τι θα κρίνει η 3η Νοεμβρίου για την αμερικανική οικονομία - https://t.co/AqvHFlrBMO -

"Αλιεύοντας" την είδηση