Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας
Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κλιμακίου του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας και του Συλλόγου Εργαζομένων ς Θεσσαλίας – Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας στο Διοικητήριο της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, με σκοπό να γίνει προσέγγιση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας.
Επί τάπητος τέθηκε η υποστελέχωση των υπηρεσιών ιδίως ως προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, η παρατηρούμενη καθυστέρηση της κυβέρνησης ως προς τις κρίσεις γενικών δ/ντων στις και συνακόλουθα των προϊσταμένων όλων των οργανικών της μονάδων, η άρνηση λειτουργίας της Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας Εργαζομένων της Σ από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής, και ο σχεδιασμός της για ψήφιση του απαράδεκτου νομοσχεδίου για την “Σύσταση ενικών Διευθύνσεων Επιθεώρησης στις ”.
Επισημάνθηκε εκατέρωθεν η αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης αυτών κ.ά. ζητημάτων που ταλανίζουν τους εργαζομένους στην περιφερειακή ενότητα κι επιβεβαιώθηκε η στενή κι αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο συνδικαλιστικών φορέων προς όφελος των διεκδικήσεων των εργαζομένων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την Εκτελεστική ραμματεία του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας οι Φίλιππος Κωνσταντινίδης (πρόεδρος), Εύη Καρυδάκη () και Βασίλης Αποστολάκης (), ενώ από το Τοπικό ΔΣ Μαγνησίας του ΣΕΠΘ οι Πέτρος Σκάμπουρας (πρόεδρος) κι Ευάγγελος Κάβουρας (γεν. ).
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση