Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας
Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κλιμακίου του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας και του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας – Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας στο Διοικητήριο της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, με σκοπό να γίνει προσέγγιση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας.
Επί τάπητος τέθηκε η υποστελέχωση των υπηρεσιών ιδίως ως προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, η παρατηρούμενη καθυστέρηση της κυβέρνησης ως προς τις κρίσεις γενικών δ/ντων στις Περιφέρειες και συνακόλουθα των προϊσταμένων όλων των οργανικών της μονάδων, η άρνηση λειτουργίας της Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας Εργαζομένων της ΠΕΜΣ από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής, και ο σχεδιασμός της ΕΝΠΕ για ψήφιση του απαράδεκτου νομοσχεδίου για την “Σύσταση Γενικών Διευθύνσεων Επιθεώρησης στις Περιφέρειες”.
Επισημάνθηκε εκατέρωθεν η αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης αυτών κ.ά. ζητημάτων που ταλανίζουν τους εργαζομένους στην περιφερειακή ενότητα κι επιβεβαιώθηκε η στενή κι αγαστή μεταξύ των δύο συνδικαλιστικών φορέων προς όφελος των διεκδικήσεων των εργαζομένων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας οι Φίλιππος Κωνσταντινίδης (πρόεδρος), Εύη Καρυδάκη (αντιπρόεδρος) και Βασίλης Αποστολάκης (γραμματέας), ενώ από το Τοπικό ΔΣ Μαγνησίας του ΣΕΠΘ οι Πέτρος Σκάμπουρας (πρόεδρος) κι Ευάγγελος Κάβουρας (γεν. γραμματέας).
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση