Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με σωματείο θερμοϋδραυλικών
Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με σωματείο θερμοϋδραυλικών

Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με σωματείο θερμοϋδραυλικών

Για την πάταξη του φαινόμενου της ύπαρξης µη αδειούχων υδραυλικών και λαθραίων εγκαταστατών

Mε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συναντήθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων θερµοϋδραυλικών των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πάταξη του φαινόμενου της ύπαρξης µη αδειούχων υδραυλικών και λαθραίων εγκαταστατών, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του κλάδου των θερµοϋδραυλικών.

Ο κ. Αγοραστός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των σωματείων θερµοϋδραυλικών ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας εντείνει τους ελέγχου της και ότι πρόκειται να αντιμετωπίσει µε αυστηρότητα τους παραβάτες, επιβάλλοντας σ’ αυτούς τις διοικητικές κυρώσεις, που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Ειδικά, τα πρόστιμα θα επιβάλλονται όχι µόνο στους μη αδειούχους υδραυλικούς, αλλά και σε όσους τους απασχολούν µε οποιαδήποτε σχέση.

Το πρόστιμο των παραβάσεων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ανέρχεται από 10.000 έως και (50.000) ευρώ αντίστοιχα.

Τέλος ο περιφερειάρχης επανέλαβε στους εκπροσώπους των θερμοϋδραυλικών ότι τόσο η Περιφέρεια όσο και ο ίδιος προσωπικά παρακολουθούν στενά το θέμα αυτό και σε συνεργασία µε τα τοπικά σωματεία, πρόκειται να συµβάλουν στην προστασία του κλάδου των θερµοϋδραυλικών.

Στη συνάντηση παραβρεθήκαν οι Κων/νος Σαγώνας και Νικόλαος Τόπης πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του σωµατείου θερµοϋδραυλικών νομού Λάρισας, ο Απόστολος Τσούπρος, πρόεδρος του σωµατείου θερµοϋδραυλικών του νομού Μαγνησίας και ο Γεώργιος Κουνάβας, πρόεδρος του σωματείου θερµοϋδραυλικών του νομού Καρδίτσας, καθώς και η νομική σύμβουλός τους Στέλλα Σαμαρά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επί ποδός οι επαγγελματίες και παραγωγοί στις Λαϊκές Αγορές - https://t.co/Leo995C08a -

  • Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου - https://t.co/uJyr2bl6WT -

  • Μεϊκόπουλος: Αφωνία Κοντοζαμάνη για το χάος εμβολιασμών στη Μαγνησία & τις ευπαθείς ομάδες - https://t.co/2QhGYjm1bs -

"Αλιεύοντας" την είδηση